PSG - Angers, meci contând pentru etapa a 18-a din campionatul Franţei, este programat, miercuri, 11 ianuarie, de la ora 22:00, pe Parc des Princes, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: Ricardo Larreina / Shutterstock Editorial / Profimedia

PSG, liderul la zi, şi Angers, ultima clasată, se întâlnesc în cel mai dezechilibrat meci din etapa a 18-a din Ligue 1, primul în care Lionel Messi va juca pentru o echipă de club din postura de campion mondial.

Paris Saint Germain se află pe locul 1, cu 44 de puncte după 17 etape, dar trupa lui Christophe Galtier a început prost anul 2023, cu o înfrângere dureroasă, 1-3 pe terenul lui Lens, echipă aflată surprinzător pe locul 2, la o distanţă de doar patru puncte de lider.

Parizienii, care au suferit, astfel, prima înfrângere în acest sezon, au cel mai bun atac din Ligue 1, cu 46 de goluri înscrise, iar Kylian Mbappe, principalul marcator al echipei, este şi golgheterul campionatului, cu 13 reuşite (al doilea este Neymar, cu 11).

Punctul de atracţie al partidei de pe Parc des Princes va fi revenirea lui Lionel Messi în echipa celor de la PSG, acum din postura de campion mondial, argentinianul urmând să întregească tripleta magică din ofensivă, alături de Neymar şi Kylian Mbappe.

De altfel, niciunul dintre cei trei magnifici nu a jucat pentru Paris Saint Germain la finalul săptămânii trecute, în meciul cu Chateauroux din deplasare, câştigat cu 3-1 în Cupa Franţei.

Angers este pe locul 20 după 17 etape, cu doar opt puncte acumulate, cu şapte mai puţine decât Ajaccio, ocupanta locului 16, primul deasupra liniei de retrogradare (în acest sezon vor pica în Ligue 2 patru echipe şi vor promova doar două, astfel că din sezonul viitor Ligue 1 va avea 18 echipe).

Angers a pierdut ultimele nouă meciuri din campionat, iar în cel mai recent meci oficial a trecut cu 0-0 şi 5-4 la penalty-uri de Starsbourg şi s-a calificat în 16-imile de finală ale Cupei Franţei.

Din cauza rezultatelor proaste, Gerard Baticle, numit în vara anului 2021, a fost demis din funcţia de antrenor pe 22 decembrie, după ce cu o lună înainte, pe 24 noiembrie, fusese suspendat, fiind înlocuit cu Abdel Bouhazama, adus de la echipa U19.

În stagiunea precedentă, PSG a câştigat ambele meciuri cu Angers, 2-1 în tur, pe teren propriu şi 3-0 în retur, în deplasare.

Superbet oferă cota 1,42 pentru pronosticul Pauză/Final 1/1: gazdele să conducă la pauză şi să obţină victoria în meciul PSG - Angers.

PSG - Angers
1/1

Cotă 1.42


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol