Crystal Palace - Tottenham, meci contând pentru etapa a 19-a din campionatul Angliei, este programat, miercuri, 4 decembrie, de la ora 22:00, pe Selhurst Park din Londra, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 2.

Mingi de fotbalFoto: Ricardo Larreina / Shutterstock Editorial / Profimedia

Crystal Palace ocupă locul 11 în clasament, cu 22 de puncte acumulate după 16 meciuri, şi o aşteaptă pe Tottenham după victoria clară din etapa precedentă, 2-0 în deplasare cu Bournemouth, venită după două înfrângeri, 0-1 cu Nottigham Forest (d) şi 0-3 cu Fulham (a).

Echipa situată în sudul capitalei Angliei şi antrenată de fostul mare internaţional francez Patrick Vieira a fost la un pas de faliment în 2010, când clubul înfiinţat în 1905 a fost scos la vânzare printr-un anunţ la mica publicitate, fiind salvat în ultimul moment de mai mulţi afacerişti care au crescut chiar în cartier.

Tottenham este pe locul 5, cu 30 de puncte strânse în 17 meciuri, cu cinci mai puţine decât Manchester United, ocupanta locului 4.

De altfel, londonezii au ca obiectiv un loc în primele patru ale clasamentului, care să le asigure prezenţa în UEFA Champions League, Tottenham fiind calificată în optimile de finală ale actualei ediţii, fază în care o va întâlni pe campioana Italiei, AC Milan.

Pe teren propriu, trupa lui Antonio Conte a bifat şase victorii şi trei înfrângeri în nouă partide şi vine după o înfrângere surprinzătoare, suferită în faţa propriilor fani, 0-2 cu Aston Villa.

Antonio Conte, antrenorul italian al lui Tottenham, a provocat un scandal imens după mai multe declaraţii incendiare la adresa preşedintelui Daniel Levy, care este şi unul dintre acţionarii clubului londonez.

„Le-am transmis deja conducătorilor, le-am împărtăşit opiniile mele. Ştiu că fanii merită tot ce e mai bun. Dar poate să stăm pe locul 5 e maximum pentru noi. Poate asta înseamnă tot ce e mai bun, locul 6, locul 7, locul 5 sau poate locul 4”, a spus Antonio Conte.

În ultimul meci direct dintre cele două echipe, disputat în returul stagiunii trecute din Premier League, Tottenham s-a impus cu 3-0 în faţa lui Crystal Palace, după ce, în tur, a pierdut în deplasare cu acelaşi scor.

Superbet oferă cota 1,67 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Crystal Palace - Tottenham.

Crystal Palace - Tottenham 1X

Cotă 1.67


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol