Cacereno - Real Madrid, meci contând pentru 16-imile de finală din Cupa Spaniei, este programat, marţi, 3 ianuarie, de la ora 22:00, pe Estadio Principe Felipe din Caceres, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 3.

Mingi de fotbalFoto: RTS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri din 16-imile de finală ale Cupei Spaniei se joacă la Caceres, între echipa locală, Cacereno, şi Real Madrid.

Cacereno, formaţie antrenată de Julio Cobos, un fost jucător mediocru al cărui vârf de carieră a fost Xerez, a fost înfiinţată în 1919 şi evoluează în acest moment în Grupa 5 din Segunda Division RFEF (liga a patra spaniolă).

Echipa are sediul în Caceres, un oraş cu aproape 100.000 de locuitori şi capitală a regiunii cu acelaşi nume, care face parte, la rândul ei, din provincia autonomă Extremadura.

Pentru a ajunge în această fază a Cupei Spaniei, Cacereno a eliminat două echipe cu nume, 3-0 acasă cu Cordoba (ajunsă şi ea, între timp, în Segunda Division RFEF) şi 2-1, tot pe teren propriu, cu Girona (echipă din LaLiga).

Cea mai mare performanţă a alb-verzilor este calificarea în optimile de finală ale Cupei Spaniei, ediţia 2012-2013, când Cacereno a fost eliminată de Malaga.

Real Madrid se află pe locul 2 în LaLiga, la egalitate de puncte (38) cu liderul Barcelona, iar în ultimul meci din campionat s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Valladolid, graţie unei „duble” a lui Karim Benzema, revenit pe teren după accidentarea care l-a făcut să piardă Cupa Mondială din Qatar.

„Los Blancos” au câştigat de 19 ori Copa del Rey, ultima oară tocmai în sezonul 2013-2014, şi este de aşteptat ca antrenorul Carlo Ancelotti să menajeze mai mulţi oameni de bază pentru meciurile de sâmbătă, cu Villareal, din campionat, din deplasare, şi de miercuri, cu Valencia, din semifinalele Supercupei Spaniei, competiţie care va avea loc la Riad (Arabia Saudită).

În ediţia trecută a Cupei Spaniei, Real Madrid a fost eliminată în turul al doilea de Alcoyano, scor 1-2, într-una dintre cele mai mari surprize din istoria competiţiei (cele două echipe s-au întâlnit şi în actuala ediţie, dar madrilenii s-au impus de data aceasta cu 3-1).

Superbet oferă cota 1,47 pentru pronosticul Pauză/Final 2/2: oaspeţii să conducă la pauză şi să se impună la finalul meciului Cacereno - Real Madrid.

Cacereno - Real Madrid 2/2


Cotă 1.47


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol