Atletico Madrid - Elche, meci contând pentru etapa a 15-a din campionatul Spaniei, este programat, joi, 29 decembrie, de la ora 22:30, pe Wanda Metropolitano, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: Ricardo Larreina / Shutterstock Editorial / Profimedia

LaLiga se reia în ultima săptămână din 2022, după pauza prilejuită de desfăşurarea Cupei Mondiale din Qatar, iar meciul dintre Atletico Madrid şi Elche se numără printre cele mai interesante ale etapei a 15-a.

Atletico Madrid a dezamăgit în acest sezon şi se află doar pe locul 5 în clasament, cu 24 de puncte acumulate după 14 etape, şi reia campionatul după o serie de cinci meciuri în care a obţinut o singură victorie.

Mai mult, trupa lui Diego Simeone a pierdut ultimul meci din campionat, 0-1 cu Mallorca (d), iar la mijlocul săptămânii trecute a avut emoţii cu Arenteiro (liga a treia), de care a trecut cu 3-1 (d), după ce a fost condusă, în turul al doilea din Copa del Rey.

Aflat la cel mai slab sezon de când a preluat echipa (acum 11 ani), Diego Simeone s-ar putea despărţi în vară de Atletico Madrid, presa din Spania prezentând varianta unei posibile înlocuiri a argentinianului cu germanul Thomas Tuchel, fost ultima oară la Chelsea, după ce a mai trecut pe la Borussia Dortmund şi Paris Saint Germain.

Elche se află pe locul 20, ultimul, în LaLiga, cu doar patru puncte acumulate în 14 etape, fără să câştige măcar un meci, şi reia competiţia după o serie de cinci partide în care nu a reuşit decât o remiză.

Echipa antrenată de Pablo Machin s-a impus săptămâna trecută, în turul al doilea din Cupa Spaniei, 3-0 cu Guadalajara (d), echipă de liga a treia.

Elche este la al treilea sezon consecutiv în LaLiga, după cinci ani petrecuţi în ligile a doua şi chiar a treia (sezonul 2017-2018), însă este greu de crezut că la finalul actualei stagiuni, în care are are cea mai slabă apărare din campionat, cu 31 de goluri primite, mai poate evita retrogradarea.

Atletico Madrid a câştigat ultimele 10 meciuri disputate împotriva lui Elche în LaLiga, iar în sezonul precedent s-a impus cu 1-0 în tur, pe Wanda Metropolitano, şi cu 2-0 în retur, pe Estadio Manuel Martinez Valero.

Superbet oferă cota 1,28 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul Atletico Madrid - Elche.

Atletico Madrid - Elche 1

Cotă 1.28


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol