Manchester United - Nottingham Forest, meci contând pentru etapa a 17-a din campionatul Angliei, este programat, marţi, 27 decembrie, de la ora 22:00, pe Old Trafford, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: Neil Hood/TGS Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Manchester United şi Nottingham Forest au obiective diferite în acest sezon, astfel că partida dintre cele două echipe nu poate stârni decât provocări uriaşe pentru amatorii de pariuri.

Manchester United a intrat în pauza prilejuită de desfăşurarea Campionatului Mondial pe locul 5 în Premier League, cu 26 de puncte din 14 meciuri, iar la revenirea în competiţiile oficiale a trecut de Burnley în optimile de finală ale EFL Cup, scor 2-0 (a).

Manchester United are cinci victorii consecutive pe Old Trafford, inclusiv cea din EFL Cup, şi va lupta cel probabil pentru un loc în „Top 4”, care să-i asigure, astfel, revenirea în UEFA Champions League.

Erik ten Hag, antrenorul olandez al „diavolilor”, se poate concentra acum doar la fotbal, după ce, în timpul Cupei Mondiale, Cristiano Ronaldo s-a despărţit de gruparea de pe Old Trafford, decisiv fiind interviul incendiar oferit de portughez chiar înainte de plecarea spre Qatar.

Nottingham Forest, echipă care a promovat după 23 de ani în Premier League (în urma unui play-off, după ce a terminat pe locul 4 în liga a doua), ocupă locul 19, cu 13 puncte strânse în 15 partide.

„Pădurarii” antrenaţi de Steve Cooper vin pe Old Trafford după o serie reuşită de cinci meciuri în campionat (două victorii, două egaluri, o înfrângere), în care succesul cel mai important a fost cel cu Liverpool, scor 1-0 (a).

Mai mult, Nottingham Forest s-a impus pe terenul lui Blackburn Rovers, la mijlocul săptămânii trecute, cu scorul de 4-1, şi s-a calificat în sferturile de finală ale EFL Cup.

Totuşi, Nottingham Forest nu a câștigat nici un meci în deplasare în acest sezon, ba chiar a suferit câteva înfrângeri drastice, cum ar fi 0-6 cu Manchester City, 0-4 cu Leicester şi 0-5 cu Arsenal (are şi a doua cea mai slabă defensivă din campionat, cu 30 de goluri primite).

Ultimul meci oficial Manchester United - Nottingham Forest s-a disputat în 1999, când „diavolii”, pregătiţi la acea vreme de Alex Ferguson, s-au impus pe teren propriu cu un categoric 8-1.

Superbet oferă cota 1,33 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul Manchester United - Nottingham Forest.

Manchester United - Nottingham Forest
1

Cotă 1.33


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol