Manchester United - Burnley, meci contând pentru optimile de finală din Cupa Ligii Angliei, este programat, miercuri, 21 decembrie, de la ora 22:00, pe „Old Trafford”, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: Neil Hood/TGS Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Manchester United şi Burnley se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide din „optimile” EFL Cup, care vine cu provocări imense pentru amatorii de pariuri.

Manchester United, locul 5 în Premier League, a pierdut ambele amicale disputate în pauza provocată de desfăşurarea Cupei Mondiale din Qatar, 2-4 cu Cadiz şi 0-1 cu Betis Sevilla.

Departe de lupta pentru titlu şi cu o echipă aflată încă în reconstrucţie, Manchester United încearcă să salveze sezonul prin câştigarea EFL Cup, competiţie în care a trecut deja de Aston Villa, scor 4-2.

„Diavolii roşii” au câştigat de cinci ori Cupa Ligii Angliei, ultima oară în sezonul 2016-2017, cu Jose Mourinho pe banca tehnică şi după o finală cu Southampton, scor 3-2.

Trupa antrenată de Erik ten Hag are doar 20 de goluri marcate în 14 meciuri de campionat, iar între timp a rămas şi fără Cristiano Ronaldo, al cărui contract a fost reziliat.

Burnley, locul 1 în Championship, vine după trei victorii consecutive în campionat, 3-0 cu Blackburn Rovers (a), 3-0 cu Queens Park Rangers (d) şi 3-1 cu Middlesbrough (a).

Echipa pregătită de fostul mare internaţional belgian Vincent Kompany a ajuns în această fază din EFL Cup după ce le-a eliminat pe Shrewsbury Town (scor 1-0) şi pe Crawley Town (scor 3-1).

Burnley a înscris 46 de goluri în primele 23 de meciuri din Championship, iar în istoria sa recentă a câștigat o singură dată pe „Old Trafford”, în 2020, în Premier League, când s-a impus cu 2-0.

Cupa Ligii Angliei nu este o competiţie prioritară pentru Burnley în acest sezon (de altfel, nu a câştigat niciodată acest trofeu), principalul obiectiv al echipei fiind promovarea în Premier League.

Ultimul meci direct între cele două echipe a avut loc în decembrie 2021, în Premier League, când Manchester United s-a impus în faţa lui Burnley cu 3-1, în sezonul la capătul căruia „The Clarets” au şi retrogradat în liga a doua a Angliei.

Superbet oferă cota 1,42 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul Manchester United - Burnley.

Manchester United - Burnley 1

Cotă 1.42


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol