​Universitatea Craiova - Chindia Târgovişte, meci contând pentru etapa a 21-a din campionatul României, este programat, sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 20:30, pe Stadionul „Ion Oblemenco”, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 2 şi Orange Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: RTS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Universitatea Craiova şi Chindia Târgovişte se întâlnesc în ultimul lor meci oficial din 2022 cu obiective diferite: gazdele vor să-şi consolideze locul de play-off, iar oaspeţii încearcă să se îndepărteze cât mai mult de zona periculoasă a clasamentului.

Universitatea Craiova vine după o victorie chinuită obţinută în meciul cu „lanterna roşie” CS Mioveni, scor 1-0, în primul meci disputat după demisia lui Mirel Rădoi, dar care menţine echipa din Bănie pe locul 5, cu 35 de puncte acumulate după 20 de partide.

Dragoş Bon, antrenorul interimar al oltenilor, va conduce echipa şi la acest meci, urmând ca în pauza de iarnă patronul Mihai Rotaru să numească un antrenor principal.

„Nu traversăm un moment foarte fericit, dar sper să avem o față mai bună în întâlnirea cu Chindia Târgoviște. Obiectivul nostru sunt cele trei puncte, este clar că vizăm victoria și nu luăm în calcul alt rezultat. Victorile aduc victorii, liniște, entuziasm și încredere”, a declarat Dragoș Bon.

Universitatea Craiova a câştigat trei din ultimele cinci meciuri directe cu Chindia Târgovişte, iar în cel mai recent, în tur, disputat la Ploieşti pe 29 noiembrie, scorul a fost egal, 1-1 (D. Popa 90, respectiv Al. Creţu 13).

Chindia Târgovişte a încheiat seria invincibilă începută cu instalarea lui Anton Petrea pe banca tehnică şi a pierdut ultimele două meciuri din SuperLiga, dar adversare au fost CFR Cluj, 0-2 (d), şi FCSB, 0-2 (a).

Chiar şi aşa, dâmboviţenii ocupă locul 12 în clasament, cu 21 de puncte strânse în 20 de meciuri, după ce la un moment dat se părea că sunt condamnaţi la retrogradarea directă.

Chindia Târgovişte a făcut mai multe puncte în deplasare, 11 din totalul de 21, iar pe terenul celor de la Universitatea Craiova a câştigat o singură dată, 1-0 în 2020.

Superbet oferă cota 1,65 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul Universitatea Craiova - Chindia Târgovişte.

U Craiova vs Chindia 1

Cotă 1.65


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol