FC Voluntari - Farul Constanţa, meci contând pentru etapa a 21-a din campionatul României, este programat, vineri, 16 decembrie, de la ora 20:00, pe Stadionul „Anghel Iordănescu”, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 2 şi Orange Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: ATTILA KISBENEDEK / AFP / Profimedia

Ultima etapă de campionat din 2022 este deschisă de meciul dintre FC Voluntari şi Farul Constanţa, două dintre echipele aflate într-o formă bună la acest moment.

FC Voluntari este neînvinsă de patru meciuri în SuperLiga (două victorii şi două egaluri), astfel că trupa antrenată de Liviu Ciobotariu a urcat pe locul 9, cu 25 de puncte după 20 de etape, şi începe să spere din nou la o accedere miraculoasă în play-off.

„Jucăm acasă cu Farul Constanţa, un joc foarte greu, e prima clasată, are un joc foarte bun, cu un antrenor foarte bun. Dar avem patru jocuri consecutive fără înfrângere”, a spus Liviu Ciobotariu, tehnicianul ilfovenilor.

Farul Constanţa continuă să fie lider în campionat, cu 44 de puncte acumulate în 20 de meciuri, dar echipa lui Gică Hagi vine după un egal acasă cu CFR Cluj (scor 0-0) care a eliminat-o din Cupa României şi înfrângere dureroasă (scor 0-4) pe terenul lui Hermannstadt în campionat.

„Avem mult de reflectat şi de gândit. Am făcut lucruri extraordinare până acum şi vom vedea ce va fi de acum încolo. Suntem pe primul loc, cred că ne-am dus cam sus, noi nu suntem ăia care am spus că vrem să fim campioni. Voi reflecta și iau decizii în iarnă. Mai avem un meci, apoi o să facem o evaluare ca la doctor”, a spus Gică Hagi, antrenorul „marinarilor”.

FC Voluntari a câştigat doar două din ultimele şapte partide disputate în SuperLiga, în timp ce Farul Constanţa a pierdut un singur meci din ultimele şapte jucate în campionat (are şi cel mai bun atac, 41 de goluri marcate în 20 de meciuri).

În tur, într-un meci disputat pe 22 august, Farul Constanţa s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la FC Voluntari, după golurile marcate de Alibec (46) și larie (80p), respectiv, Matricardi (24).

Superbet oferă cota 1,33 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul FC Voluntari - Farul Constanţa.

FC Voluntari - Farul

X2
Cotă
1.33

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol