CD Tenerife - FC Andorra, meci contând pentru etapa a 21-a din liga secundă a Spaniei, este programat, vineri, 16 decembrie, de la ora 22:00, şi va fi transmis de Digi Sport 2, Prima Sport 1 şi Orange Sport 2.

Mingi de fotbalFoto: Neil Hood/TGS Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

CD Tenerife şi FC Andorra deschid etapa a 21-a din liga a doua spaniolă cu un meci care vine cu provocări imense pentru orice amator de pariuri.

CD Tenerife, echipă antrenată de Luis Miguel Ramis, ocupă locul 15 în clasament, cu 24 de puncte acumulate în 20 de meciuri, şi este mai aproape de retrogradare decât de locurile pentru play-off-ul de promovare (3-6).

În stagiunea precedentă, CD Tenerife a terminat pe locul 5 şi a acces în play-off-ul de promovare, unde după ce a trecut de Las Palmas (1-0 şi 2-1) a pierdut finala cu Girona (0-0 şi 1-3).

În ultimele cinci meciuri de campionat, insularii au strâns şapte puncte, iar în etapa precedentă au remizat, scor 2-2, în deplasare, cu Villarreal B.

FC Andorra este pe locul 9, cu 28 de puncte, şi a promovat în vară, după ce a terminat pe locul 1 într-o serie de liga a treia, antrenată atunci, ca şi acum, de Eder Sarabia.

FC Andorra a acumulat doar patru puncte în precedentele cinci partide din campionat, iar în ultima etapă a remizat, scor 1-1, pe teren propriu, cu Leganes.

FC Andorra este clubul cumpărat de în 2018 de Gerard Pique, fostul mare jucător al celor de la FC Barcelona, tranzacţie efectuată prin intermediul companiei Kosmos, deţinută de internaţionalul spaniol, implicată şi în organizarea Cupei Davis.

Obiectivul fixat de Gerard Pique este promovarea cât mai rapidă în prima ligă a Spaniei, chiar dacă echipa evolua în liga a cincea atunci când a fost preluată de fostul fotbalist.

Club fondat în 1942, FC Andorra a câştigat Cupa Cataloniei în 1994, după ce a învins-o în semifinale pe FC Barcelona, iar în finală pe Espanyol Barcelona.

Superbet oferă cota 2,25 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în meciul CD Tenerife - FC Andorra.

CD Tenerife vs FC Andorra
GG


Cotă 2.25


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol