Betano îţi aduce, aşa cum te-a obişnuit, cele mai bune cote, inclusiv pentru meciul Glasgow Rangers - Hibernian, contând pentru etapa a 17-a din Premiership, programat, joi, 15 decembrie, de la ora 22:00, pe Ibrox Park şi transmis în direct de Digi Sport 2.

Betano ridică miza pe campionatul Scoţiei. Toate ponturile pentru meciul Glasgow Rangers - HibernianFoto: Betano

Prima ligă scoţiană se reia cu meciul dintre Glasgow Rangers şi Hibernian, primul după pauza de o lună cauzată de desfăşurarea Cupei Mondiale din Qatar.

Glasgow Rangers ocupă locul 2, cu 33 de puncte după 15 etape, cu nouă mai puţine decât liderul Celtic Glasgow, motiv pentru care, în această pauză competiţională, Giovanni van Bronckhorst a fost demis din funcţia de manager!

Locul olandezului a fost luat de Michael Beale, adus de la Queens Park Rangers (liga a doua din Anglia), dar care a fost „secund” al grupării din Glasgow în ultimele sezoane (între 2018 și 2021).

Glasgow Rangers a strâns doar patru puncte în ultimele trei meciuri de campionat, 1-2 cu St. Johnstone (d), 1-0 cu Hearts (a) şi 1-1 cu St. Mirren (d), dar pe teren propriu a câştigat şapte din cele opt meciuri ale acestui sezon, astfel că, împotriva lui Hibernian, are cota 1,33 la Betano pentru victorie.

Cel mai bun marcator al lui Glasgow Rangers este croatul Antonio Colak, care are 11 reuşite, şi care primeşte cota 1,83 la Betano pentru un gol marcat oricând în timpul partidei cu Hibernian.

Absent din ianuarie din cauza unei rupturi a ligamentului încrucișat anterior, Ianis Hagi mai are de aşteptat până când va reveni în echipa lui Glsagow Rangers, fiind greu de crezut însă că va putea juca în acest an!

Hibernian, locul 8 după 15 meciuri, cu 20 de puncte, a pierdut ultimele trei partide din Premiership, 1-4 cu Aberdeen (d), 0-2 cu Ross County (a) şi 0-1 cu Kilmarnock (d), iar în cele opt meciuri din deplasare, în această stagiune, trupa antrenată de Lee Johnson a fost învinsă de şase ori.

Cota pentru ca Hibernian să evite o înfrângere pe Ibrox Park este de 3,40 la Betano (pentru pronostic X2).

În meciul din tur, disputat la Edinburgh, scorul a fost egal, 2-2, după ce Rangers a condus de două ori (Tavernier 45p, Lawrence 58), dar Hibernian Ediburgh a revenit de fiecare dată (Boyle 51, Campbell 90+2), în condiţiile în care trupa din Glasgow a avut doi eliminaţi, Lundstrom 66 şi Morelos 75!

Alte cote interesante oferite de Betano la meciul Glasgow Rangers - Hibernian:

  • 1,75 pentru ca Glasgow Rangers să conducă la pauză;
  • 1,93 pentru ca ambele echipe să marcheze;
  • 4,35 pentru acordarea măcar a unui cartonaş roşu.