Maroc şi Spania vor juca marți, 6 decembrie 2022, de la ora 17:00, în Grupa optimile de finală de la Cupa Mondială din Qatar. Partida va avea loc pe stadionul "Education City" din Al Rayyan şi va fi arbitrată de Fernando Rapallini din Argentina.

Reușesc marocanii încă o surpriză la Cupa Mondială FIFA 2022™?Foto: Betano

Betano: 6.10 pentru o victorie Maroc, 3.90 egal, 1.60 pentru un succes Spania

Profită de toate ofertele Cupei Mondiale din platforma ta preferată de betting:

  • Calendarul de Mondial – Misiuni și Bonusuri fără rulaj în fiecare zi
  • Golul de Aur – joacă GRATUIT în fiecare zi și câștigă premii fără rulaj
  • Betano Master – fii maestrul predicțiilor și luptă pentru premiile de 500.000 Lei

Îți reamintim ce câștigă Fanii de pe Betano care au pariat pe favaoriții lor!

  • ai pariat minimum 50 lei pe “Cupa Mondială FIFA 2022 – Câștigător” și acum, de fiecare dată când echipa pe care ai mizat câștigă un meci, câștigi 20 Lei sub forma unui Pariu Gratuit fără rulaj!
  • ai pariat minimum 50 lei pe “Cupa Mondială FIFA 2022 – Golgheter” și acum, de fiecare dată când jucătorul pe care ai mizat marchează, îți oferim 50 de Rotiri Gratuite fără rulaj pentru fiecare reușită a acestuia!

Maroc (locul 22 în clasamentul FIFA)

Maroc a avut un parcurs impecabil la Campionatul Mondial din Qatar unde s-a clasat pe primul loc în Grupa F cu 7 puncte, fiind urmată de Croaţia cu 5 puncte. Ambele reprezentative nu au avut nicio înfrângere şi s-au calificat împreună în optimile de finală. Marea favorită a grupei, Belgia a avut 4 puncte iar Canada 0 puncte, ambele fiind eliminate din competiţie.

"Lions de l'Atlas" au avut următoarele rezultate, 0-0 cu Croaţia, 2-0 cu Belgia (Romain Saïss 73, Zakaria Aboukhlal 90+2) şi 2-1 cu Canada (Hakim Ziyech 4, Youssef En-Nesyri 23 - Nayef Aguerd 40 autogol). Marocanii s-au calificat o singură dată în optimile de finală la un Campionat Mondial, în 1986, care a avut loc în Mexic, unde au fost eliminaţi cu 1-0 de RFG.

Va urma o partidă foarte grea cu Spania, echipă pe care africanii nu au învins-o niciodată. Acum ei au un moral excelent şi dacă au avut forţa de a bate Belgia, care a fost medaliată cu bronz la la CM 2018, nu au de ce să se teamă de iberici. Selecţionerul Walid Regragui nu are jucători accidentaţi sau suspendaţi, cu excepţia lui Abde Ezzalzouli, care este incert.

  • Pe Betano "se califică Maroc" are o cotă de 6.10 iar "se califică Spania" are o cotă de 1.28.
  • Reprezentativa Marocului are cota 100.00 că va câştiga în premieră Cupa Mondială.
  • Echipa naţională a Spaniei are cota 9.00 că va bifa al doilea titlu suprem după cel din 2010.
  • Abderrazak Hamdallah şi Youssef En-Nesyri sunt favoriţi de a marca oricând un gol, având cota 4.90.
  • Álvaro Morata este cotat de bookmakerii Betano cu cele mai mari şanse de a înscrie, având cota 2.50.
  • 24.00 este cota pe Betano pentru un nou 2-2 pentru pariul scor corect

Spania (locul 7 în clasamentul FIFA)

Spania a început la Cupa Mondială din Qatar 2022 cu un 7-0 în faţa Costa Ricăi (Dani Olmo 11, Marco Asensio 21, Ferran Torres 31 penalty, 54, Gavi 74, Carlos Soler 90, Álvaro Morata 90+2) şi un egal, 1-1 cu Germania (Álvaro Morata 62 - Niclas Füllkrug 83), fiind urmat un surprinzător eşec, 1-2 cu Japonia (Álvaro Morata 11 - Ritsu Dōan 48, Ao Tanaka 51).

"La Roja" a terminat pe locul 2 în Grupa E, cu 4 puncte şi s-a calificat împreună cu Japonia în optimile de finală, în timp ce Germania 4 puncte şi Costa Rica 3 puncte, au plecat acasă. E posibil ca spaniolii să-i fi lăsat pe japonezi să câştige, pentru a evita Croaţia în optimi, Portugalia în sferturi (dacă trece de Elveţia) şi Brazilia în semifinale.

Selecţionerul Luis Enrique are la dispoziţie cei 26 de jucători. Cu toţii vor să facă uitat acel 2-2 (Khalid Boutaib 14, Youssef En-Nesyri 81 - Isco 19, Iago Aspas 90+3) de la CM 2018 şi să joace în sferturile de finală cu Franţa sau Anglia iar în semifinale cu Brazilia. Toată Spania va fi conectată marți la jocul cu Maroc iar suporterii vor să o vadă pe "La Furia Roja" nu pe "La Roja".

Maroc - Spania echipele probabile

Maroc: Munir Mohamedi - Achraf Hakimi, Nayef Aguerd, Romain Saïss, Noussair Mazraoui - Azzedine Ounahi, Sofyan Amrabat, Abdelhamid Sabiri - Hakim Ziyech, Youssef En-Nesyri, Sofiane Boufal

Spania: Unai Simón - Dani Carvajal, Rodri, Pau Torres, Jordi Alba - Gavi, Busquets, Pedri - Ferran Torres, Álvaro Morata, Dani Olmo