​​Magnumbet vine cu provocări uriaşe pentru amatorii de pariuri la meciul Japonia - Croaţia, din optimile de finală ale Cupei Mondiale, programat, luni, 5 decembrie, de la ora 17:00, pe Al Janoub Stadium din Al-Wakrah, şi transmis în direct de TVR 1.

Magnumbet îţi oferă cele mai bune cote pentru CM 2022. Toate ponturile pentru meciul Japonia - CroaţiaFoto: Magnumbet

Japonia a reuşit o performanţă remarcabilă, câştigând Grupa E, din care au mai făcut parte două campioane mondiale, pe care le-a şi învins, după ce a fost condusă, Germania (2-1) şi Spania (2-1), deşi a pierdut tocmai cu ultima clasată, Costa Rica (0-1).

Pentru Japonia, o victorie pentru care Magnumbet oferă cota 3,80 ar însemna calificarea în premieră în sferturile de finală, niponii egalându-şi la turneul final din Qatar cele mai bune prestaţii la o Cupă Mondială, reuşind accederea în „optimi” şi în 2002 (eliminaţi de Turcia, 0-1), 2010 (eliminaţi de Paraguay la penalty-uri) şi 2018 (eliminaţi de Belgia, 2-3).

De remarcat că Japonia este prima echipă din istoria Campionatului Mondial care câştigă un meci (2-1 cu Spania) având numai 17% posesie, în timp ce cu Germania (scor 2-1) a avut 26%!

Selecţionerul Hajime Moriyasu are la dispoziţie un lot experimentat, cu opt fotbalişti care evoluează în Bundesliga, cel mai cunoscut fiind Daichi Kamada, legitimat la Eintracht Frankfurt, ultima câştigătoare a UEFA Europa League.

Croaţia, vicecampioană mondială acum patru ani, a avut emoţii în Grupa F, calificându-se de pe locul 2, la capătul unui meci decisiv cu Belgia, scor 0-0, după ce remizase cu Maroc (0-0) şi trecuse de Canada (4-1).

Cu o cotă de 2,15 oferită de Magnumbet pentru un succes în 90 de minute, trupa lui Zlatko Dalic trebuie să lase în urmă jocul prudent din grupă, unde a forţat foar cât a trebuit pentru două remize albe şi o victorie previzibilă.

Câştigătoarea meciului Japonia - Croaţia va juca în sferturile de finală cu învingătoarea din partida Brazilia - Coreea de Sud, programată, luni, 5 decembrie, de la ora 21:00, pe Stadium 974 din Doha.

Cele două reprezentative s-au mai întâlnit de două ori la Cupa Mondială, tot în faza grupelor, în 1998 (Franţa), când Croaţia a câştigat cu 1-0 meciul cu Japonia, şi în 2006 (Germania), când scorul a fost egal, 0-0.

Alte cote interesante oferite de Magnumbet pentru meciul Japonia - Croaţia:

- 2,11 pentru pronosticul „GG”: ambele echipe să marcheze;

- 2,33 pentru pronosticul „peste 2,5 goluri”: să se înscrie cel puţin trei goluri;

- 1,51 pentru pronosticul „PsF X”: rezultat de egalitate la pauză sau după 90 de minute.