FCSB - CS Mioveni, meci contând pentru etapa a 19-a din campionatul României, este programat, luni, 5 decembrie, de la ora 19:00, pe Arena Naţională din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: RTS / Shutterstock Editorial / Profimedia

FCSB şi CS Mioveni se întâlnesc într-o partidă care încheie etapa a 19-a din SuperLiga şi care oferă o mulţime de date interesante pentru pariori.

FCSB s-a impus la mijlocul săptămânii trecute în restanţa din deplasare cu FC Botoşani şi a urcat în zona de play-off, mai exact pe locul 5, cu 29 de puncte acumulate din 17 partide (mai are de jucat o restanţă, cu CFR Cluj, acasă, pe 15 decembrie).

Leo Strizu, antrenorul din acte al celor de la FCSB, a debutat, astfel, cu o victorie, dar patronul Gigi Becali a lămurit cum stau lucrurile, de fapt, la gruparea din Berceni: „Ştiţi cine face echipa! Iar antrenamentele le face Mihai Pintilii”.

„Sunt manager general acum. Hagi stă și pe bancă, eu n-am dreptul să stau pe bancă. Se vede mai bine jocul de sus. Eu sunt stăpânul și eu stăpânesc și toată lumea trebuie să-mi slujească.

Eu nu mă duc să fac lucruri tehnice, nu mă duc la antrenamente. Eu doar văd cum arată oastea mea, cine poate și cine nu”, a plusat Gigi Becali.

FCSB nu se va baza la meciul cu CS Mioveni pe golgheterul campionatului, Andrea Compagno, suspendat după ce a acumulat deja 11 cartonaşe galbene în acest sezon, italianul urmând a fi înlocuit în prima echipă cu Billel Omrani.

„Cine, eu n-am rival? Nu, nu! Sunt foarte mulți atacanţi foarte buni. Vreau să-mi ajut echipa, sper ca la sfârşitul sezonului să câştigăm ceva”, a declarat Andrea Compagno.

CS Mioveni este ultima în clasament, cu doar opt puncte acumulate după 18 etape, iar antrenorul Marius Stoica are probleme şi de altă natură decât cele fotbalistice.

Concret, jucătorii de la CS Mioveni au refuzat să se antreneze săptămâna trecută din cauza gravelor probleme financiare, unii dintre ei acuzând că nu şi-au primit salariile din iulie, iar alţii chiar din sezonul precedent.

În meciul tur, disputat pe 6 august 2022, CS Mioveni şi FCSB au terminat la egalitate, 1-1, după golurile marcate de Balaur (26), respectiv, Miculescu (79).

Superbet oferă cota 1,40 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul FCSB - CS Mioveni.

FCSB vs CS Mioveni
1

Cotă 1.40


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol