Grupa B își desemnează, în această seară, echipele calificate, iar meciurile sunt pe muchie de cuțit, iar cotele de la Magnumbet sunt așa cum te-ai așteptat. Intră pe Magnumbet și pariază Jocurile Țara Galilor – Anglia și Iran – SUA sunt programate să se dispute în același timp, de la ora 21.00.

Ziua a 12-a de Mondial, rămâi conectat la Magnumbet! Vezzi ce cote au meciurile zilei!Foto: Magnumbet

Liderul grupei, Anglia, este cea mai avantajată în această luptă pentru calificare, dar ca să fie siguri că vor termina pe primu, loc în grupă elevii lui Gareth Southgate trebuie să câștige în fața <> lor britanici din Țara Galilor. Cota englezilor la victorie este 1.51. Este de așteptat să avem parte de goluri în ambele porți, mai ales că nici galezii, aflați pe ultimul loc în grupă, sunt deja eliminați, iar Bale & Co ar putea evolua fără vreo emoție în fața adversarilor lor mult mai bine cotați.Victoria Țării Galilor este cotată la 7.20, iar egalul este creditat cu 4.30. Recomadare Magnumbet – Peste 2,5 goluri, cotă 2.01.

<> iraniano-american

În celălalt joc al grupei B, Iran și SUA sunt pregătite să ofere un meci cu scântei, ambele echipe având șanse la calificare. După victoria contra Țării Galilor, Iranul începe jocul de pe poziția a doua, cea care asigură calificarera mai departe, iar o eventuală victorie a asiaticilor este recompensată generos de Magnumbet, 3.85 cotă. Americanii par, toruși, un pic mai bine cotați, iar prestațiile acestora din primele două jocuri au arătat că sunt o echipă extrem de solidă. Egalul este cotat la 3.35, iar victoria SUA are cota 2.11. Recomandare Magnumbet 2 solist, cotă 2.11 și ambele marchează, cotă 2.17.

Fii atent, în continuare, pentru că luna marilor cadouri continuă la Magnumbet! Intră pe www.magnumbet.ro să vezi surprizele!