Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova, meci restanţă din etapa a 6-a din campionatul României, este programat, marţi, 29 noiembrie, de la ora 19:00, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 2 şi Orange Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: RTS / Shutterstock Editorial / Profimedia

În plină desfăşurare a Cupei Mondiale din Qatar, SuperLiga revine cu o primă restanţă, cea dintre Chindia Târgovişte şi Universitatea Craiova, două echipe aflate într-o formă excelentă înainte de întreruperea campionatului.

Chindia Târgovişte are o serie de cinci victorii şi două egaluri în ultimele şapte partide de campionat, de când echipa a fost preluată de Toni Petrea, şi a urcat până pe locul 11 în clasament, cu 20 de puncte acumulate în 17 meciuri.

Dâmboviţenii se află în faţa unui final de an extrem de dificil, urmând să mai joace până la vacanţa de iarnă cu CFR Cluj (d), FCSB (a) şi din nou cu Universitatea Craiova (d).

Vestea bună este că Primăria din Târgovişte a reacţionat după protestul jucătorilor şi a achitat o parte de restanţele financiare, mai precis salariile pe luna august şi primele pentru menţinerea în prima ligă (de la barajul cu Concordia Chiajna), urmând ca în aceste zile să fie plătiţi şi banii pentru luna septembrie.

Universitatea Craiova vine după o serie de patru victorii şi un egal în ultimele cinci meciuri din SuperLiga, astfel că trupa lui Mirel Rădoi şi-a consolidat poziţia în zona de play-off şi ocupă locul 4, cu 31 de puncte strânse din 17 partide.

Oltenii au mari probleme de lot, după accidentările lui Nicuşor Bancu, operat recent la ligamentele încrucişate (nu va mai juca în acest campionat), Elvir Koljic şi Raul Silva, în timp ce Ştefan Baiaram şi Bogdan Mitrea sunt suspendaţi.

În schimb, Andrei Ivan (25 de ani, atacant), Jovan Markovic (21, atacant), Ionuţ Vînă (27, mijlocaş central) şi Sergiu Hanca (30, extremă dreapta) au fost reprimiţi de Mirel Rădoi la antrenamente, după o perioadă în care au fost excluşi din lot.

Până la finalul anului, Universitatea Craiova le va mai întâlni, în SuperLiga, pe U Craiova 1948 (a), CS Mioveni (d) şi din nou pe Chindia Târgovişte (a).

În campionatul trecut, Universitatea Craiova s-a impus în ambele meciuri cu Chindia Târgovişte, disputate în sezonul regulat, de fiecare dată cu 1-0.

Superbet oferă cota 1,85 pentru pronosticul 1X: victorie pentru Chindia Târgovişte sau rezultat de egalitate în meciul cu Universitatea Craiova.

Chindia Târgovişte vs U Craiova 1X

Cotă 1.85


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol