A 11-a zi de Mondial aduce un nou set de meciuri extrem de interesante, iar cotele generoase oferite de Magnumbet îți pot aduce câștiguri frumoase. Nu trebuie decât să te loghezi pe contul tău de la Magnumbet și să-ți alegi meciul pe care să pariezi.

Rămâi conectat la Magnumbet! Vezi cotele de la Mondial!Foto: Magnumbet

Primul meci al zilei este Camerun-Serbia, un meci în care oricare dintre cele două combatante se poate impune, așa cum și un egal este destul de probabil, deși, la o primă vedere, Serbia pare a fi ușor favorită. Astfel, o eventuală victorie a europenilor este cotată la 1.83, la Magnumbet, în timp ce un succes al africanilor este creditat cu o cotă de 4.80. Egalul are 3,60, rezultat care însă n-ar ajuta pe niciuna dintre cele două echipe, ambele neacumulând pînă acum niciun punct. Nici Serbia și nici Camerun nu au gol marcat și mai mult ca sigur acestesa vor alerga după prima reușită de la acest Mondial. Recomandare Magnumbet, 2 solist (victorie Serbia), cotă 1.83.

Duel asiatico-african

Coreea de Sud – Ghana este cel de-al doilea joc al zilei, unul cu mult mai echilibrat decât primul. Victoria oricăreia dintre cele două echipe este generos răsplătită la Magnumbet dacă ești inspirat. Coreenii n-au pierdut în primul joc contra Uruguayului și pare avantajată înaintea acestei partide, o victorie putând echivala cu calificarea din grupe. Succesul asiaticilor are cota 2.60. Ghana este în criză înaintea jocului, fără să acumuleze vreun punct până acum, deși a marcat deja două goluri în primul meci, în chiar poarta favoritei grupei, Portugalia. Africanii sunt o echipă de luat în seamă, cu mare poftă de gol și n-ar fi deloc surprinzător ca la finalul jocului să fie câștigători. Victoria ghanezilor este creditată cu 3.65, în timp ce egalul are cota 3.15. Recomandare Magnumbet X,2, cotă 1,53.

Fii atent, în continuare, pentru că luna marilor cadouri a început la Magnumbet! Intră pe www.magnumbet.ro să vezi surprizele!