​​Seara celei de-a șasea zile este rezervată marilor favorite din grupele A și B, adică Olanda și Anglia. Prima are o cotă excelentă la Magnumbet pentru cei care vor să mizeze pe victoria nationalei din Benelux și aproape că își pot dubla banii mizați, cota fiind de 1.82. De altfel, olandezii sunt favoriți, iar victoria europenilor este mai mult decât la îndemână.

Ziua a șasea de Mondial: Conectează-te cu Magnumbet și prinde cotele cele mai bune pentru Olanda-Ecuador și Anglia-SUA!Foto: Magnumbet

Există, totuși, un semn de întrebare. Întotdeauna echipele sud- americane au fost imprevizibile. Jucătorii sunt foarte talentați, singura problemă a acestora fiind disciplina. Ecuadorul este o echipă din această categorie, liderul acesteia fiind de departe jucătorul lui Fenerbahce Enner Valencia, chiar căpitanul ecuadorienilor. O cotă bună pentru acest joc, 2.05, este pentru mai mult de 2 goluri. Egalul este creditat cu 3.65 iar victoria sud-americanilor este de 4.80, la Magnumbet. Recomandare Magnumbet – 1 solist, cota 1,82.

Do you speak english?

Un duel extrem de interesant este cel programat de la ora 21, între englezi și <> acestora de peste Atlantic, americanii. La o primă vedere, Albionul este favorit, iar cota de la Magnumbet, 1.54 pentru victoria Angliei, spune totul despre asta. Nu trebuie neglijat faptul că fotbalul din America de Nord (SUA și Canada) este în mare ascensiune, iar campionatele din aceste state devin tot mai puternice cu fiecare zi. Să urmeze, din nou, un galop de sănătate al englezilor, așa cum a fost în meciul cu Iranul, este greu de crezut. Cu siguranță, duelul va fi mult mai echilibrat dar se vor înscrie goluri, probabil, în ambele porți. Pentru egal, cota este 4.30, iar victoria yankeilor este creditată cu 6.60. Recomandare Magnumbet – 1 solist, cotă 1.54 și ambele marchează, cotă 2.12.

Fii atent, în continuare pentru că luna marilor cadouri a început la Magnumbet! Intră pe www.magnumbet.ro să vezi surprizele!