Ziua debutează cu un joc Țara Galilor – Iran în care echipa europeană pare a fi favorită conform calculelor. Magnumbet oferă o cotă excelentă pentru o eventuală victorie a lui Bale&Co de nu mai puțin de 2.25. Nu trebuie neglijat însă că, învinși la scor în primul meci de englezi, iranienii și-au lins rănile și vor încerca să răstoarne calculele. Este de așteptat ca asiaticii să marcheze și în acest meci, așa cum au făcut-o și contra Angliei. Un egal este cotat cu 3.20 în timp ce victoria elevilor lui Carlos Queiroz are cota 3.70, la Magnumbet. Recomadarea Mgnumbet – 1 solist, cota 2.25 și ambele marchează, cota 2.18.

Ziua a șasea de Mondial: <<Răniții>> joacă în primele două meciuri ale zilei! Conectează-te cu Magnumbet și prinde cotele cele mai bune!Foto: Magnumbet

Qatar și Senegal, în căutarea primului gol

De la ora 15.00,se întâlnesc învinsele din primele jocuri ale grupei A. Qatar și Senegal beneficiază de cote supergeneroase la Magnumbet. Privită cu teamă de către celelalte compoinente ale grupei, echipa țării organizatoare, Qatar, a pierdut fără drept de apel primul meci. Nici jocul echipei nu este dătător de speranțe, motiv pentru care Magnumbet creditează victoria gazdelor cu 5.80. Fără gol marcat, mai mult ca sigur Qatarul va forța golul în acest al doilea joc și, este foarte posibil să-l și reușească. Egalul este cotat la 3.75, iar victoria Senegalului are o cotă de 1.70 la Magnumbet, africanii parând a fi favoriți. Africanii, și ei fără gol marcat în prima lor întâlnire, vor încerca și ei să introducă balonul în plasă pentru prima dată la acest Mondial. Recomandarea Magnumbet – 2 solist cotă 1,70 și ambele marchează, cotă 2,41.

Fii atent, în continuare pentru că luna marilor cadouri a început la Magnumbet! Intră pe www.magnumbet.ro să vezi surprizele!