​​Am ajuns și-n a cincea zi de Mondial, cea în care debutează două dintre marile favorite ale turneului. Ca să ai parte de adrenalină, rămâi conctat la Magnumbet și pariază pe meciurile Portugaliei și Braziliei!

Ziua a 5-a de Mondial. Rămâi conectat la Magnumbet! Urmează două meciuri tari: Portugalia – Ghana și Brazilia – SerbiaFoto: Magnumbet

De la ora 18, lusitanii intră în cursa pentru Cupa Mondială contra naționalei din Ghana! Chiar dacă Portugalia este superfavorită contra, CR 7 & Co fiind creditați cu 1.42 cotă la victorie, după cum am văzut, avem un mondial al marilor surprize! Africanii au fost întotdeauna o nucă tare, indiferent cum s-a numit adversarul. 5.20 este cota pentru egal, iar 8.60 este cota la victoria ghanezilor, la Magnumbet. Este un meci extrem de interesant, în care va conta enorm setea de trofee a europenilor, una începută cu succesul de la Euro 2016 dar și ambiția lui Cristiano Ronaldo, aflat la final de carieră, aceea de a mai dărâma niște recorduri! Recomandarea Magnumbet - peste 2,5 goluri, cotă 2.10.

Ai Magnum Cota la Brazilia-Serbia

După ce Argentina, favorita numărul unu la începutul turneului, a înclinat steagul, în această seară intră în scenă cealaltă mare echipă a Americii de Sud, Brazilia. Rămâi pe Magnumbet să vezi cotele pregătite pentru un supermeci! Favorită pe hârtie, naționala carioca nu are nici pe departe un meci ușor cu Serbia, europenii fiind capabili de mari surprize frumoase dar, e adevărat, și de mari decepții. Așadar, ultimul joc al zilei pare la îndemâna Selecao, care are cota 1,49 la victorie. Supranumiți, nu întâmplător, brazilienii Europei, sârbii sunt încrezători că pot furniza surprize mari la acest Mondial, iar Magnumbet are cele mai bune cote dacă ești inspirat. Egalul are 4.70, iar o victorie a sârbilor are cota 6.80. Recomandare Magnumbet – Ambele marchează, cotă 1,97.

Fii atent, în continuare pentru că luna marilor cadouri a început la Magnumbet! Intră pe www.magnumbet.ro să vezi surprizele!