Oţelul Galaţi şi Minaur Baia Mare se întâlnesc, marţi, 15 noiembrie, de la ora 20:30, într-un meci din etapa a 14-a din Liga 2, care va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Rich Graessle/Icon Sportswire / AP / Profimedia

Oţelul Galaţi - Minaur Baia Mare, ultimul meci al etapei a 14-a din Liga 2, este decisiv pentru gazde, care au nevoie de o victorie pentru a rămâne cu şanse reale în lupta pentru un loc de play-off.

Oţelul Galaţi este pe locul 7 în Liga 2, cu 22 de puncte acumulate în 13 etape, la trei puncte în urma celor de la Gloria Buzău şi Unirea Dej, echipele de pe locurile 5 şi 6 (ultimele poziţii de play-off).

Moldovenii vin după o înfrângere, 0-1 în deplasare cu Unirea Slobozia, care l-a scos din minţi pe Dorinel Munteanu, eliminat pentru proteste la adresa arbitrajului şi suspendat, ulterior, pentru două meciuri.

Antrenorul molodovenilor nu va sta pe banca tehnică la meciul cu Minaur Baia Mare, dar are încredere în elevii săi.

„Sper ca echipa să nu aibă de suferit pentru că nu voi fi pe bancă. Am jucători cu experiență în lot, care ar trebui să fie antrenori secunzi în teren, să respecte ceea ce discut cu ei.

Va fi un meci dificil pentru noi, cu o nou-promovată care și-a schimbat antrenorul, după care au venit și rezultatele pozitive. Trebuie să luăm toate cele trei puncte, vreau toate punctele din ultimele meciuri din acest an”.

Între timp, la mijlocul săptămânii trecute, Oţelul Galaţi a remizat pe teren propriu cu FCSB, scor 0-0 în Cupa României, dar cu un singur punct din două partide este ca ieşită din cursa pentru un loc în sferturile de finală ale competiţiei.

Minaur Baia Mare ocupă locul 15, cu 14 puncte, şi speră într-un rezultat bun pe terenului celor de la Oţelul Galaţi pentru a începe play-out-ul dintr-o poziţie cât mai bună.

Echipa antrenată de Mihai Iosif şi la care Vasile Miriuţă este director tehnic vine după o victorie şi două egaluri în ultimele trei meciuri din campionat (toate cu fostul tehnician de la Rapid pe bancă), iar la mijlocul săptămânii trecute a pierdut acasă, 2-3 cu Hermannstadt, în Cupa României.

Superbet oferă cota 1,65 pentru pronosticul 1: victorie a gazdelor în meciul Oţelul Galaţi - Minaur Baia Mare.

Oţelul Galaţi vs Minaur Baia Mare
1

Cotă 1.65


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol