FC Botoşani - Hermannstadt, meciul care încheie etapa a 18-a din campionatul României, este programat, luni, 14 noimbrie, de la ora 21:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2.

Mingi de fotbalFoto: Ricardo Larreina / Shutterstock Editorial / Profimedia

FC Botoşani şi Hermannstadt se întâlnesc în ultimul meci din SuperLiga înainte de cele trei săptămâni de pauză competiţională provocate de desfăşurarea fazei grupelor de la CM din Qatar.

FC Botoşani a acumulat doar două puncte în ultimele trei meciuri din SuperLiga, iar înfrângerea din Cupa României de la mijlocul săptămânii trecute, 0-1 cu CS Mioveni (d), a dus la demisia lui Mihai Teja.

Moldovenii au căzut pe locul 12 în clasament, cu 19 puncte strânse în 16 meciuri (mai au o restanţă, acasă, cu FCSB, pe 1 decembrie), iar presiunea este acum pe umerii „interimarului” Alin Bejan.

„E adevărat că în situaţia în care suntem acum nu ne mai permitem paşi greşiţi. Sper ca la ora jocului să fim într-o formă bună şi să reuşim să luăm cele trei puncte. Indiferent cu cine jucam, eram condamnaţi pentru victorie”, a declarat Alin Bejan.

Hermannstadt încă se află în zona de play-off şi ocupă locul 5, cu 26 de puncte din 16 meciuri (mai are o restanţă, acasă, cu CFR Cluj, pe 30 noiembrie), deşi a adunat doar patru puncte din ultimele şase meciuri de campionat.

„Dacă până acum aveam obiectiv trei puncte la fiecare meci, poate am părut o echipă mică. Poate ar trebuit să câştigăm cel puţin un punct la fiecare meci. Avem limitele noastre.

Avem o deplasare grea la Botoșani şi trebuie ca fiecare jucător să fie pregătit, să dea totul pentru echipă”, a spus antrenorul sibienilor, Marius Măldărăşanu.

De menţionat că cel mai bun marcator al lui Hermannstadt în actualul sezon, Daniel Paraschiv, a fost chemat la echipa națională pentru amicalele cu Slovenia și Moldova, la fel ca şi Raul Opruţ, primul jucător din istoria clubului sibian convocat printre „tricolori”.

În meciul din tur, Hermannstadt şi FC Botoşani au remizat la Mediaş, scor 1-1 (D. Paraschiv 53 / Florescu 71p).

Superbet oferă cota 1,47 pentru pronosticul 1X: victorie a gazdelor sau rezultat de egalitate în meciul FC Botoşani - Hermannstadt.

FC Botoşani vs Hermannstadt
1X

Cotă 1.47


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol