​Ca de obicei, Betano oferă cele mai bune cote şi la meciul Lyon - Nice, primul al etapei a 15-a din campionatul Franţei, programat, vineri, 11 noiembrie, de la ora 22:00, şi transmis în direct de Digi Sport 3 şi Prima Sport PPV 2.

Betano îţi aduce cotele cele mai bune pentru Ligue 1. Toate ponturile pentru meciul Lyon - NiceFoto: Betano

Lyon şi Nice deschid etapa a 15-a din Ligue 1, ultima programată înainte de pauza provocată de desfăşurarea Campionatului Mondial din Qatar.

Lyon, locul 8 după 14 etape, cu 20 de puncte, este departe de poziţiile europene şi în acest sezon, având cu cinci puncte mai puţine decât AS Monaco, ocupanta locului 5, ultimul care asigură prezenţa în UEFA Europa Conference League (primele trei poziţii merg în grupele UEFA Champions League, loculrile 1 şi 2 în grupe, locul 3 în play-off, iar locul 4 şi câştigătoarea Cupei Franţei merg în UEFA Europa League).

Cel mai important lucru pentru trupa pregătită de legendarul Laurent Blanc este o victorie cu Nice - pentru care Betano oferă cota 1,78 – echivalentă cu reabilitarea în faţa fanilor după înfrângerea din derby-ul cu Olympique Marseille, scor 0-1 pe „Velodrome”.

Înainte de înfrângerea cu Olympique Marseille, Lyon câştigase două meciuri consecutive, primele după instalarea ca antrenor principal a lui Laurent Blanc în locul olandezului Peter Bosz, 2-1 cu Montpellier (d) şi 1-0 cu Lille (a).

Lyon a marcat de fiecare dată în ultimele patru meciuri din Ligue 1, iar Nice în ultimele 10 din toate competiţiile, astfel că Betano oferă cota 1,70 pentru ca ambele echipe să marcheze în meciul direct.

Nice, locul 9 după 14 etape, cu 19 puncte, vine după trei victorii şi două egaluri în ultimele cinci meciuri (ultima înfrîngere datează de la 1 octombrie, 1-2 în deplasare cu Paris Saint Germain), astfel că trupa lui Lucian Favre are speranţe mari pentru partida de la Lyon, având cota 2,10 la Betano pentru o remiză sau o victorie.

Rareş Ilie, românul de la Nice, nu a mai jucat în campionat de opt meciuri (la ultima apariţie, cu AC Ajaccio, de pe 11 septembrie, a bifat un singur minut, intrând în prelungiri!), iar în UEFA Conference League a evoluat ultima oară pe 6 octombrie, cu Slovacko (a intrat în ultimele 24 de minute).

Cele două echipe şi-au împărţit victoriile în stagiunea precedentă, fiecare reuşind să se impune pe teren propriu, Nice cu 3-2 în tur, iar Lyon cu 2-0 în retur.

Alte cote interesante oferite de Betano:

- 1,75 pentru pronosticul „peste 2,5” (cel puţin trei goluri marcate în meci);

- 2,25 pentru gol marcat oricând de Alexandre Lacazette (Lyon);

- 2,25 pentru pronosticul “X la pauză” (egalitate după prima repriză).