Real Madrid şi Cadiz se întâlnesc, joi, 10 noiembrie, de la ora 22:30, pe „Santiago Bernabeu”, în ultimul meci al etapei a 14-a din campionatul Spaniei, care va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Prima Sport 2 şi Orange Sport 2.

Mingi de fotbalFoto: Ricardo Larreina / Shutterstock Editorial / Profimedia

Real Madrid este obligată să câştige meciul cu Cadiz, după ce, în etapa precedentă, a pierdut prima poziţie din La Liga în favoarea marii rivale Barcelona.

Trupa „merengue” a fost învinsă pentru prima oară în acest sezon, în toate competiţiile, pe terenul lui Rayo Vallecano (scor 2-3), cu golul decisiv marcat dintr-un penalty repetat.

„Nu cred că apropierea Cupei Mondiale a afectat evoluția jucătorilor sau că a fost vreo relaxare. Jucătorii sunt concentrați și încearcă, dar uneori nu-ți iese.

E clar că sunt obosiți. S-ar putea să fie un eșec din cauza greșelilor mele, dar cred că ne-a lipsit ceva. A fost dificil pentru noi din multe aspecte ale jocului”, a spus Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid.

Italianul a comentat şi tragerea la sorți din UEFA Champions League, acolo unde, în „optimi”, ibericii vor înfrunta pe Liverpool: „O să fie o dublă spectaculoasă cu Liverpool. Meciuri pe Anfield și pe Santiago Bernabeu, un adevărat spectacol”.

Echipa din capitala Spaniei este neînvinsă în această stagiune pe teren propriu, acolo unde a remizat însă, surprinzător, cu Osasuna (scor 1-1) și Girona (scor 1-1).

Dar, cu doar un punct acumulat în ultimele două meciuri de campionat, Real Madrid a căzut pe locul 2, cu 32 de puncte după 13 etape, fiind nevoită să cedeze fotoliul de lider marii rivale Barcelona.

Cadiz, penultima clasată în La Liga, cu doar 11 puncte din 13 partide, are o singură înfrângere în ultimele opt meciuri de campionat (plus două victorii şi cinci egaluri), dar echipa antrenată de Sergio Gonzalez rămâne cu cel mai slab atac, doar opt goluri marcate.

În stagiunea precedentă, Real Madrid şi Cadiz au remizat de două ori, 0-0 în tur pe „Santiago Bernabeu” şi 1-1 în retur, pe „Nuevo Mirandilla”.

Superbet oferă cota 1,42 pentru pronosticul „Peste 2,5”: cel puţin trei goluri marcate în meciul Real Madrid - Cadiz.

Real Madrid vs Cadiz
Peste 2.5


Cotă 1.42


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol