​Oţelul Galaţi - FCSB, meci contând pentru etapa a 2-a a Grupei B din Cupa României, este programat, joi, de la ora 21:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: Neil Hood/TGS Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Oţelul Galaţi, locul 7 în Liga 2, cu 22 de puncte acumulate în 13 etape (la egalitate cu echipele de pe locurile de play-off 5 şi 6), şi FCSB, locul 7 în SuperLiga, cu 23 de puncte acumulate din 15 meciuri (la trei puncte de play-off, dar şi cu două resanţe rămase de disputat), se întâlnesc în cel mai interesant meci al zilei din Cupa României.

Oţeul Galaţi a pierdut primul meci din grupă, 0-1 acasă cu CS Mioveni, în timp ce FCSB a remizat în deplasare cu UTA Arad, scor 2-2, într-o partidă în care a avut trei jucători eliminaţi, Rachid Bouhenna, Risto Radunovic şi Octavian Popescu.

Oţelul Galaţi vine după o înfrângere în campionat, 0-1 în deplasare cu Unirea Slobozia, care l-a scos din minţi pe antrenorul Dorinel Munteanu, acesta acuzând dur arbitrajul: „N-am ce să le reproșez jucătorilor. Cred că diferenţa a fost făcută de arbitraj, care a rupt echilibrul unui meci în care jucau două echipe în lupta pentru promovare. Eu am încredere în echipă în continuare şi cred că vom reuşi să ne revenim”.

FCSB, în schimb, este pe val după victoria din derby-ul cu Rapid, care le-a mai ridicat moralul elevilor lui Mihai Pintilii după eliminarea din UEFA Conference League.

Cu şanse mici la titlu, Gigi Becali a impus ca obiectiv câştigarea Cupei României, performanţă care le-ar asigura celor de la FCSB prezenţa în ediţia viitoare a UEFA Conference League.

Între timp, patronul roş-albaştrilor caută antrenor principal, iar ultima variantă ar fi revenirea lui Laurenţiu Reghecampf, care nu se simte tocmai bine pe banca lui Neftci Baku (locul 3 în Azerbaidjan, departe de primele două locuri) şi ar putea fi demis.

„Mai sunt două meciuri și veți vedea decizia mea, eu sper să vină antrenor, dacă nu vine antrenor, eu voi fi la meciul cu Oţelul Galați și la meciul cu FC U Craiova 1948”, a spus Mihai Pintilii, lăsând de înţeles că noul tehnician nu va fi numit înainte de pauza competiţională provocată de startul Campionatului Mondial din Qatar.

Cele două echipe s-au întâlnit înaintea sezonului, pe 9 iulie, într-un meci amical disputat pe terenul celor de la Oţelul Galaţi şi încheiat cu victoria la limită, scor 1-0, a lui FCSB, prin golul marcat de Fl. Coman în minutul 66.

Superbet oferă cota 1,85 pentru pronosticul 2: victorie a oaspeţilor în meciul Oţelul Galaţi - FCSB.

Oţelul Galaţi vs FCSB


2
Cotă

1.85

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol