Dinamo - Sepsi, meci contând pentru grupa A din Cupa României, este programat, marţi, 8 noiembrie, de la ora 21:00, pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: Neil Hood/TGS Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dinamo (locul 10 în Liga 2) şi Sepsi (locul 8 în SuperLiga) se întâlnesc în cel mai interesant meci al zilei din această fază a competiţiei.

În prima etapă din Grupa A, Dinamo a remizat acasă cu FC U Craiova 1948 (scor 0-0), iar Sepsi s-a impus în deplasare cu Petrolul (scor 3-1).

Dinamo şi Sepsi vor juca primul meci intercluburi pe Stadionul „Arcul de Triumf”, care are o capacitate de 8.200 de locuri, iar biletele au preţuri cuprinse între 30 și 120 de lei.

De altfel, Dinamo trebuie să vândă minimum 4.500 de tichete la meciul cu Sepsi, pentru a acoperi cheltuielile de organizare, care se ridică la aproape 18.000 de euro.

Dinamo se confruntă şi cu probleme juridice, după ce Nicolae Badea a contestat planul de reorganizare modificat, prin care suporterii ar urma să devină acţionari majoritari ai clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, şi solicită respingerea acestuia de către judecătorul sindic.

Dinamo vine după o remiză în campionat pe terenul celor de la Csikszereda (scor 0-0), iar în ultimele şase meciuri din Liga 2 echipa antrenată de Ovidiu Burcă are o serie invincibilă de trei victorii şi trei rezultate de egalitate.

Sepsi, câştigătoarea ultimei ediţii a Cupei României (scor 2-1 în finala din Giuleşti cu FC Voluntari), s-a impus categoric în ultimul meci de campionat, scor 5-0 în deplasare cu FC Argeş, succes care a încheiat o serie de patru înfrângeri consecutive pentru trupa lui Cristiano Bergodi în SuperLiga.

„Sunt trei puncte pentru a reîncepe un nou sprint pentru play-off. Ştim că e departe, dar campionatul e lung. Play-off-ul se joacă, aşa cum se joacă titlul. Sunt multe echipe care au şanse la play-off”, a declarat Cristiano Bergodi, focusat în acest moment mai mult pe campioant decât pe Cupa României.

Sepsi a câştigat ambele meciuri cu Dinamo în sezonul regulat al campionatului trecut (4-1 acasă şi 3-1 în deplasare), în timp ce partida din play-out, disputată în Capitală, s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Superbet oferă cota 1,70 pentru pronosticul 2: victorie a oaspeţilor în meciul Dinamo - Sepsi.

Dinamo vs Sepsi


2
Cotă

1.70

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol