​Universitatea Craiova - „U” Cluj, meci contând pentru etapa a 17-a din campionatul României, este programat, sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 21:00, pe Stadionul „Ion Oblemenco”, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: RTS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Universitatea Craiova, reintrată în lupta pentru titlul de campioană după ultimele rezultate, şi „U” Cluj, care vine după o victorie imensă obţinută în faţa celor de la FCSB, promit spectacol total în Bănie.

Universitatea Craiova trece prin momente excelente, mai ales după seria de trei victorii consecutive, 2-1 cu Petrolul (a), 2-1 cu UTA Arad (d) şi 1-0 cu Sepsi (d), cărora li se adaugă şi succesul din Cupa României, 2-0 cu Hermannstadt (d).

Oltenii sunt pe locul 4 în clasament, cu 27 de puncte din 15 meciuri.

„Noi calculăm în momentul de faţă să mai acumulăm încă 25 de puncte. Pentru că împreună cu cele pe care le avem acum, atunci vom fi matematic în play-off. Eu spun că vom fi 100% acolo cu încă 25 de puncte”, a declarat antrenorul alb-albaştrilor, Mirel Rădoi, care este prudent înaintea partidei cu „U” Cluj.

„Victoria cu FCSB este un semnal de alarmă pentru noi. Pentru că ei au jucat foarte bine, au ştiut să şi sufere şi şi-au creat ocazii foarte mari şi în 10 jucători”.

„U” Cluj este perfomera etapei trecute, când, indirect, a ajutat-o şi pe Universitatea Craiova, după ce a reuşit să se impună cu 2-1 în faţa celor de la FCSB.

„Şepcile roşii” sunt în plin reviriment de la instalarea lui Eugen Neagoe ca antrenor principal şi, cu patru victorii şi două egaluri în ultimele opt meciuri de campionat, au urcat pe locul 11, cu 16 puncte după 17 meciuri, cu unul mai mult peste linia ultimelor patru poziţii.

Dorit în aceste zile de FCSB, Eugen Neagoe pare tentat mai degrabă să rămână la Cluj-Napoca: „Nu avem despre ce să vorbim, dacă aș fi luat în considerare o eventuală propunere. Sunt aici, nu mă gândesc decât la meciul cu Universitatea Craiova, concentrarea mea e doar la Cluj”.

În meciul tur, „U” Cluj şi Universitatea Craiova au terminat la egalitate, la Mediaş, după golurile lui I. Filip (6), respectiv, Papp (64).

Superbet oferă cota 1,67 pentru pronosticul 1: victorie a gazdelor în meciul Universitatea Craiova - „U” Cluj.

U Craiova vs U Cluj
1

Cotă 1.67


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol