FC Botoşani - FC Voluntari, meciul care deschide etapa a 17-a din campionatul României, este programat, vineri, 4 noiembrie, de la ora 18:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: RTS / Shutterstock Editorial / Profimedia

FC Botoşani şi FC Voluntari deschid etapa a 17-a din SuperLiga cu un meci care le poate urca până aproape de play-off în cazul unei victorii.

FC Botoşani ocupă locul 10 în clasament, cu 19 puncte din 15 meciuri (mai are de disputat o restanţă cu FCSB, acasă, pe 1 decembrie), dar vine după o serie de cinci meciuri consective fără înfrângere (o victorie şi patru rezultate de egalitate).

Ameninţat la un moment dat cu demiterea, Mihai Teja a mai câştigat timp şi a reuşit să-l convingă pe Valeriu Iftime să-i mai acorde o şansă.

„E o situaţie pe care nu ne-am dorit-o şi e clar că nu ne mulțumeşte. Dar pare că Mihai Teja a scos totuși corabia asta care era mult mai avariată acum câteva etape. Echipa parcă joacă ceva şi sper să fim pe calea cea bună. Mă gândesc că am jucători valoroşi”, a declarat patronul lui FC Botoşani.

Acelaşi Valeriu Iftime a dat însă, acum câteva zile, o lovitură financiară de proporţii, după ce una dintre companiile sale se numără printre câştigătoarele unui contract de 260 de milioane de euro care prevede reabilitarea a 210 kilometri din reţeaua de termoficare a Capitalei (va avea trei din cele cinci tronsoane ale lucrării).

FC Voluntari are 17 puncte după 16 etape şi se află pe locul 12 în clasament, departe de obiectivul iniţial, acela de a repeta performanţa din stagiunea precedentă, calificarea în play-off.

Echipa de lângă Capitală vine după trei meciuri consecutive fără victorie, ultimele două fiind pierdute pe teren propriu, dar nici în deplasare ilfovenii nu se descurcă prea bine, având un singur succes în cele şapte deplasări de până acum.

În meciul tur, FC Botoşani s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la FC Voluntari, printr-un gol marcat de liberianul Terrence Tisdell în minutul 82.

Superbet oferă cota 1,38 pentru pronosticul 1X: victorie a gazdelor sau rezultate de egalitate în meciul FC Botoşani - FC Voluntari.

FC Botoşani vs FC Voluntari
1X

Cotă 1.38


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol