FCSB - West Ham United, meci contând pentru etapa a 6-a a Grupei B din UEFA Conference League, este programat, joi, 3 noiembrie, de la ora 22:00, pe Arena Naţională din Capitală, şi va fi transmis în direct de Pro Arena.

Mingi de fotbalFoto: ATTILA KISBENEDEK / AFP / Profimedia

FCSB nu mai are nici o şansă la calificarea în „primăvara europeană”, în timp ce West Ham United este virtual câştigătoare a grupei, asigurându-şi, astfel, participarea direct în optimile de finală ale competiţiei.

FCSB a acumulat doar două puncte până acum, după remizele cu Anderlecht, 0-0 (a) şi 2-2 (d), şi va rămâne ultima clasată indiferent de rezultat, dar şi cu înfrângerile ruşinoase în faţa anonimei Silkeborg (un „dublu” 0-5).

FCSB a rămas din nou fără antrenor, Nicolae Dică fiind forţat de patronul Gigi Becali să demisioneze, astfel că la meciul cu West Ham United echipa va fi condusă de „secundul” Mihai Pintilii, dacă nu cumva va fi numit un nou antrenor principal chiar înainte de start.

„Ne aşteaptă un joc cu o echipă... nu mai are rost să vorbim despre ea. Sper să avem o atitudine corectă şi să facem un meci bun. Pentru noi contează doar să mulţumim suporterii care vin la stadion.

Nu există presiune şi sper că vor putea să-şi etaleze calităţile în faţa unor jucători mai valoroşi pe hârtie. Primul 11 îl voi alege după ce voi vorbi cu staff-ul, cu doctorul, să vedem ce jucători avem apţi”, a declarat Mihai Pintilii.

Nicolae Dică a dus echipa în grupele UEFA Conference League, unde FCSB a înregistrat în „dubla” cu Silkeborg două umilinţe istorice, iar în SuperLiga a lăsat gruparea roş-albastră pe locul 7 după 16 meciuri, cu 20 de puncte, cu 17 mai puţine decât liderul Farul Constanţa (dar şi cu două restanţe rămase de disputat).

West Ham United a câştigat toate cele cinci meciuri din grupă şi are cea mai bună defensivă, cu doar patru goluri primite, şi vine la Bucureşti deja calificată în „optimi” (cu încă o victorie va deveni prima echipă din istoria UEFA Conference League care câştigă toate meciurile din grupă).

În acest condiţii, este de aşteptat ca antrenorul David Moyes să menajeze foarte mulţi dintre titulari, mai ales din cauza parcursului sub aşteptări din Premier League, acolo unde „ciocănarii” ocupă doar locul 13, cu 14 puncte strânse în 13 meciuri, cu şapte mai puţine decât Chelsea, echipe de pe locul 6, ultimul care asigură prezenţa în sezonul viitor al cupelor europene.

În tur, West Ham United s-a impus în faţa celor de la FCSB cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Jarrod Bowen 69, Emerson Palmieri 74 şi Michail Antonio 90, respectiv, Andrei Cordea 34.

Superbet oferă cota 1,53 pentru pronosticul 2: victorie a oaspeţilor în meciul FCSB - West Ham United.

FCSB - West Ham United

2
Cotă

1.53

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol