Liverpool - Napoli, meci contând pentru etapa a 6-a a Grupei A din UEFA Champions League, este programat, marţi, 1 noiembrie, de la ora 22:00, pe „Anfield”, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 2.

Mingi de fotbalFoto: Ricardo Larreina / Shutterstock Editorial / Profimedia

Liverpool (12 puncte) şi Napoli (15 puncte) sunt deja calificate pentru oprimile de finală ale Ligii Campionilor, astfel că meciul de pe „Anfield” nu poate decât să aducă faţă în faţă două echipe relaxate şi gata de spectacol.

Liverpool continuă seria rezultatelor contradictorii şi vine după două înfrângeri surprinzătoare în Premier League, 0-1 în deplasare cu Nottingham Forest şi 1-2 acasă cu Leeds United.

Jurgen Klopp nu mai are alt obiectiv intern decât o clasare în primele patru locuri, pentru ca Liverpool să-şi asigure prezenţa în viitoarea ediţie a competiţiei („cormoranii” sunt acum pe locul 9, cu 16 puncte acumulate în 12 meciuri, cu opt mai puţine decât Newcastle United, ocupanta locului 4).

În Liga Campionilor, Liverpool a pierdut drastic la Napoli (1-4), dar s-a distrat cu Ajax Amsterdam şi Glasgow Rangers, pe care le-a învins de câte două ori şi le-a marcat 14 goluri.

Contra lui Napoli, Liverpool nu poate conta pe Diogo Jota, Luis Diaz, Joel Matip și Arthur (accidentați), în timp ce Alex Oxlade-Chamberlain și Naby Keita sunt incerţi.

Napoli defilează atât în Liga Campionilor, unde are cinci victorii din tot atâtea meciuri, cât şi în Serie A, unde este lider, cu 32 de puncte după 12 etape (10 victorii şi două egaluri), cu cinci peste a doua clasată, Atalanta, pe care o va întâlni, în deplasare, la finalul acestei săptămâni.

Mai mult, trupa pregătită de Luciano Spalletti vine după 13 victorii consecutive în cele două competiţii şi are cel mai bun atac în fiecare dintre ele: 20 de goluri în Liga Campionilor şi 30 de goluri în Serie A.

În meciul tur, Napoli s-a impus cu 4-1 în faţa lui Liverpool, prin golurile marcate de Pietro Zielinski (5, 47), Zambo Anguissa ( 31) şi Giovanni Simeone (44), respectiv Luis Diaz (49).

Superbet oferă cota 4,20 pentru pronosticul X: un rezultat de egalitate în meciul Liverpool - Napoli.

Liverpool - Napoli

X
Cotă
4.20

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol