Meciul dintre Bayern Munchen şi Inter Milano, contând pentru etapa a 6-a a Grupei C din UEFA Champions League, este programat, marţi, 1 noiembrie, de la ora 22:00, pe „Allianz Arena”, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Prima Sport 2 şi Orange Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: Neil Hood/TGS Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Deşi pare fără miză, ambele echipe fiind deja calificate în optimile de finală ale competiţiei, meciul dintre Bayern Munchen şi Inter Milano promite spectacol, dar şi o încleştare a orgoliilor între două dintre cele mai mari cluburi ale lumii.

Bayern Munchen a fost de departe cea mai bună echipă a grupei şi a câştigat toate cele cinci partide de până acum, motiv pentru care nu mai poate pierde primul loc indiferent de rezultatul meciului cu Inter Milano. Mai mult, bavarezii au marcat 16 goluri, având al doilea atac din Liga Campionilor (doar Napoli a marcat mai multe, 20).

Echipa pregătită de Julian Naglesmann nu a pierdut nici un meci pe teren propriu în acest sezon, în toate competiţiile, singura înfrângere venind în deplasarea de la Augsbug, 0-1 în Bundesliga, unde ocupă locul 2 după 12 etape, cu 24 de puncte, unul mai puţin decât liderul Union Berlin.

De asemenea, bavarezii vin după o serie de şase victorii consecutive, trei în campionat, una în Cupa Germaniei, şi două în Liga Campionilor.

Inter Milano şi-a asigurat calificarea în etapa precedentă, când a trecut cu 4-0 pe teren propriu de Viktoria Plzen, dar decisive au fost cele două meciuri cu FC Barcelona, 1-0 (a) şi 3-3 (d).

Trupa lui Simone Inzaghi a dat semne de revenire şi în Serie A, acolo unde are patru victorii în ultimele patru meciuri, urcând, astfel, pe locul 6 după 12 etape, cu 24 de puncte, cu opt mai puţine decât liderul Napoli, dar tot atâtea câte are Lazio Roma, ocupanta locului 5.

Cele două echipe au ironizat-o pe FC Barcelona, care va continua în UEFA Europa League: Inter Milano a postat pe social media mesajul „Acest tweet poate fi redistribuit doar de către cei care s-au calificat în optimile Ligii Campionilor”, iar Bayern Munchen l-a repetat, adăugând la final sintagma „ca lideri ai grupei”.

În meciul tur, Bayern Munchen s-a impus pe terenul lui Inter Milano cu 2-0 (Sane 25, D’Ambrosio 66 autogol), iar în ultimul meci oficial pe „Allianz Arena”, disputat în 2011, italienii au câştigat cu 3-2.

Superbet oferă cota 1,45 pentru pronosticul 1: victorie a gazdelor în meciul Bayern Munchen - Inter Milano.

Bayern Munchen vs Inter Milano
1

Cotă 1.45


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol