CS Mioveni şi Hermannstadt se întâlnesc, luni, 31 octombrie, de la ora 18:00, într-un meci contând pentru etapa a 16-a din campionatul României, transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 2 şi Orange Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: Ricardo Larreina / Shutterstock Editorial / Profimedia

CS Mioveni şi Hermannstadt sunt două echipe care trec prin momente dificile, chiar dacă ocupă poziţii total diferite în clasamentul din SuperLiga.

CS Mioveni are şase meciuri consecutive fără victorie în campionat, perioadă în care a acumulat doar două puncte (seria a fost întreruptă doar de victoria cu divizionara secundă Oţelul Galaţi din Cupa României).

Echipa pregătită de Flavius Stoican este ultima în ierarhia internă, cu doar opt acumulate după cele 15 etape ale turului sezonului regulat, astfel că argeşenii speră să strângă cât mai multe puncte până la startul play-out-ului.

„Întâlnim o echipă care se află pe locul 5, loc de play-off, nu va fi o partidă ușoară pentru ambele echipe, Hermannstadt este o formație puternică, care a luat puncte echipelor importante din campionat.

Avem de luat o revanșă, după primul meci din campionat, atunci când i-am întâlnit și am pierdut cu 3-0. Simt că este momentul să luăm trei puncte după meciul de luni”, a declarat Flavius Stoican.

Hermannstadt a câştigat un singur punct în ultimele patru meciuri, chiar în etapa precedentă, când a stopat o serie de trei înfrângeri consecutive cu egalul din deplasare, scor 1-1, cu FC U Craiova 1948.

Sibienii ocupă locul 5 în clasament, cu 23 de puncte, cele mai multe adunate în primele 11 etape, când au fost neînvinşi, dar ar putea rămâne în continuare pe loc de play-off, având în vedere programul din următoarele etape: cu Chindia Târgovişte (a), cu FC Botoșani (d) şi cu FC Voluntari (d).

Antrenorul Marius Măldărăşanu mizează mai ales pe Daniel Paraschiv, atacantul lui Hermannstadt care se află în topul celor mai buni marcatori din SuperLiga după cele 15 etape, cu 7 goluri (doar Andrea Compagno de la FCSB a marcat mai multe).

„Din punctul de vedere al salariilor, suntem cu banii la zi. Nu vreau să marşăm pe acest subiect. Sunt mulţumit, dar puteam avea mai multe puncte, dar puteam avea şi mai puţine.

Lumea îşi doreşte mai mult. Este primul an al nostru după promovare şi nu e uşor. Am avut un parcurs bun în acest tur. Ne dorim play-off-ul”, a declarat Marius Măldărăşanu.

În meciul tur, Hermannstadt s-a impus în faţa celor de la CS Mioveni cu 3-0, prin golurile marcate de Daniel Paraschiv (min. 28) și Baba Alhassan (min. 62 și 67).

Superbet oferă cota 3,00 pentru pronosticul X: rezultat de egalitate în meciul CS Mioveni - Hermannstadt.

CS Mioveni - Hermannstadt
X
Cotă
3.00

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol