UTA şi FC Argeş se întâlnesc, duminică, 30 octombrie, de la ora 18:15, pe Stadionul „Francisc von Neuman” din Arad, într-un meci contând pentru etapa a 16-a din campionatul României, transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 2 şi Orange Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: Neil Hood/TGS Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

UTA şi FC Argeş sunt două echipe care nu trec prin cele mai bune momente, ba, mai mult, la ambele cluburi există tensiuni interne.

UTA avea ca obiectiv accederea în play-off, dar la finalul turului ocupă locul 14, cu 16 puncte, şi îi primeşte pe piteşteni după o serie cu doar un punct acumulat în ultimele cinci meciuri din SuperLiga.

Din acest motiv, conducerea clubului a anunţat îngheţarea salariilor şi i-a transmis un ultimatum lui Ilie Poenaru: banii se vor plăti doar atunci când echipa va ajunge măcar pe locul 8, iar antrenorul va fi demis dacă nu va câştiga una anumit număr de puncte, nespecificat însă, în următoarele trei meciuri. După partida cu FC Argeş, UTA va mai juca în deplasare cu Petrolul Ploieşti și acasă cu FC Voluntari.

„Se întâlnesc două echipe în suferință, mai ales de puncte. Cu toții avem așteptări mari de la meciul cu FC Argeș. Am și eu așteptări de la jucători, trebuie să facem tot ce ține de noi pentru a câștiga acest meci.

Am mai evoluat împotriva lui Marius Croitoru, știu cam ce joacă, rămâne să vedem dacă va schimba sistemul sau câțiva jucători. E clar că va fi un meci dificil, dar e mai important cum ne comportăm noi, ce facem noi pe teren”, a declarat Ilie Poenaru.

FC Argeş a schimbat deja antrenorul, Marius Croitoru, abia demis de FC U Craiova 1948, fiind instalat în locul lui Andrei Prepeliţă imediat după eşecul „vulturilor” din meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 0-1 (d).

Piteştenii ocupă locul 11, cu 17 puncte, şi merg la Arad după o serie cu doar cinci puncte acumulate în ultimele opt meciuri de campionat.

„Încerc să schimb puțin fața jocului, am un stil de joc. Fiecare antrenor vede puțin diferit jucătorii, pozițiile lor. Este normal ca în iarnă să existe o restructurare a lotului.

În momentul de față, suntem nevoiți să mergem până în iarnă cu acest lot de jucători. Evaluarea o voi face în iarnă, e clar că vor apărea schimbări. Play-off-ul este o performanță, având în vedere condițiile”, a declarat Marius Croitoru.

În meciul tur, FC Argeş s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la UTA, după o „dublă” a lui Dorian Bertrand.

Superbet oferă cota 1,95 pentru pronosticul 1: victorie a gazdelor în meciul UTA - FC Argeş.

UTA - FC Argeș
1

Cotă 1.95


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol