​Leicester şi Manchester City se întâlnesc, sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 14:30, pe „King Power Stadium”, într-o partidă din etapa a 14-a a campionatului Angliei, transmisă în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: Neil Hood/TGS Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Leicester şi Manchester City deschid etapa a 14-a din Premier League cu un meci care nu ar trebui să le dea prea multe emoţii „cetăţenilor”, ţinând cont de poziţiile în clasament ocupate de cele două echipe.

Leicester abia a părăsit locul 20, ultimul, după o serie de două victorii şi un egal în ultimele trei partide, totul culminând cu succesul la scor, 4-0 obţinut de „vulpi” pe terenul celor de la Wolverhampton, revirimentul venind după șase înfrângeri la rând în campionat.

Chiar şi aşa, Leicester se află într-o postură foarte proastă (locul 17), având doar două puncte peste poziţiile retrogradabile, deşi echipa lui Brendan Rodgers (aflat la un pas de demitere) avea asipraţii înalte la startul sezonului.

Leicester a primit 24 de goluri în 12 meciuri (o medie de două goluri primite pe meci), dar are al şaselea atac din Premier League, cu 21 de goluri înscrise, cel mai bun marcator al echipei fiind „decarul” James Maddison, cu şase reuşite.

Manchester City (locul 2 cu 26 de puncte din 11 meciuri, cu două puncte mai puţine decât liderul Arsenal) , vine după o serie de patru victorii şi o înfrângere (0-1 pe terenul lui Liverpool) în ultimele cinci meciuri de campionat, iar în etapa precedentă trecea cu 3-1, acasă, de Brighton.

Între timp, trupa lui Pep Guardiola s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, deşi în ultimele meciuri din grupă a remizat, scor 0-0, atât cu FC Copenhaga, cât şi cu Borussia Dortmund, ambele în deplasare şi de fiecare dată cu câte un penalty ratat de Riyad Mahrez.

Erling Haaland este golgeterul echipei şi al campionatului, marcând deja de 17 ori în 11 meciuri, ultimele două goluri fiind bifate chiar în partida trecută, cu Brighton.

Totuşi, la ultimul meci, din Liga Campionilor, atacantul norvegian a jucat doar în prima repriză, iar Pep Guardiola a explicat de ce: „L-am simțit obosit, dar şi medicul îmi spusese, înainte de meci, că a avut și febră. Apoi este vorba şi despre o lovitură pe care a primit-o în picior. De aceea nu am putut să îl mai folosim în repriza a doua".

În sezonul precedent, Manchester City a câștigat ambele partide cu Leicester, 1-0 în tur, acasă, şi 6-3 în retur, în deplasare.

Superbet oferă cota 1,28 pentru pronosticul 2: victorie a oaspeţilor în meciul Leicester - Manchester City.

Leicester vs Manchester City


2
Cotă

1.28

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol