​Dinamo - PSG, partidă contând pentru etapa a 5-a a grupei A din EHF Champions League, este programată, miercuri, 26 octombrie, de la ora 19:45, în Sala Polivalentă din Capitală, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 3, Orange Sport 4 şi Prima Sport 3.

Minge de handbalFoto: Anke Waelischmiller/Sven Simon / AFP / Profimedia

Dinamo trece printr-un moment bun, mai ales după ce echipa antrenată de spaniolul Xavier Pascual a învins, în etapa precedentă, pe FC Porto, scor 32-27, aceasta fiind prima victorie din Grupa A pentru campioana României.

Dinamo a mai jucat cu Magdeburg, 28-30 (acasă), cu GOG Gudme, 38-38 (deplasare) şi Veszprem, 30-33 (deplasare): astfel, cu trei puncte acumulate în patru meciuri, „câinii roşii” ocupă locul 5 din 8 (primele două clasate merg în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 3-6 vor juca în „optimi”) şi aşteaptă un PSG care are şase puncte strânse din trei victorii şi o înfrângere.

PSG, campioana Franţei, este cea mai bogată echipă din competiţie, cu un buget anunţat la începutul sezonului de aproape 17 milioane euro, şi are în componenţă nume uriaşe ale handbalului mondial, precum fraţii Luka şi Nikola Karabatic, Henrik Toft Hansen şi Dainis Kristopans.

Paris Saint Germain, echipă antrenată tot de un spaniol, Raul Gonzalez a ajuns de mai multe ori în Final Four, dar nu a reuşit să câştige marele trofeu.

De menţionat că toate cele 5.000 de bilete disponibile au fost vândute cu mai bine de 48 de ore înaintea meciului dintre Dinamo şi PSG.

„Miercuri vom avea sală plină cu PSG. Ştim că interesul este enorm, iar solicitările vin necontenit, însă Polivalenta din Bucureşti are doar 5.000 de locuri.

Probabil am fi avut nevoie de cel puțin dublu. Vă mulţumim pentru interesul arătat! Băieţii promit un meci mare cu vedetele de la PSG”, a fost anunţul făcut de Dinamo.

Cele două echipe s-au mai întâlnit şi în stagiunea precedentă, tot în faza grupelor: PSG s-a impus de fiecare dată în faţa lui Dinamo, 39-31 la Bucureşti şi 41-30 la Paris.

Superbet oferă cota 1,38 pentru pronosticul 2: o victorie a oaspeţilor în meciul Dinamo - PSG.

Dinamo vs PSG


2
Cotă

1.38

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol