Va fi sărbătoare pe „Santiago Bernabeu”, sâmbătă seară, 22 octombrie, înaintea meciului cu Sevilla, programat să înceapă de la ora 22:00, dispută contând pentru etapa a 11-a din Spania.

Mingi de fotbalFoto: Ricardo Larreina / Shutterstock Editorial / Profimedia

Francezul Karim Benzema le va prezenta propriilor suporteri „Balonul de Aur” primit luni seară, la Paris, din mâinile fostului său antrenor și actual idol, Zinedine Zidane. Iar belgianul Courtois a fost desemnat cel mai bun portar la gala pariziană, așa că și el are ce să le arate fanilor din capitala Spaniei.

După ce a bătut-o pe Barcelona, Real Madrid s-a revigorat și speră să-și păstreze coroana în La Liga.

Atacanții fac cu schimbul pe tabela de marcaj, iar asta îl ajută pe antrenorul italian Carlo Ancelotti. Când nu marchează Benzema, o fac Vinicius sau Rodrygo. La mijloc, Kroos și Modric se completează de minune cu „mânjii” francezi Camavinga și Tchouameni.

Pe ruta Sevilla-Madrid s-au făcut multe afaceri, semnându-se contracte și îngroșându-se sumele de transfer. Sergio Ramos a devenit chiar căpitan la Madrid, după ce s-a lansat la Sevilla. Există „trafic” și în sens opus. Acum, mijlocașul Isco driblează pentru trupa andaluză, după ce nu și-a găsit locul la Real.

Sevilla a remizat acasă cu Valencia, în etapa intermediară. A primit gol de la „El Matador” Cavani, apoi a marcat prin Lamela, pe final.

Conducerea a adus un antrenor care adoră jocul de atac. Jorge Sampaoli propune un fotbal-șampanie. În plus, argentinianul cunoaște clubul, unde a lucrat în sezonul 2016-2017, la prima lui experiență avută în Europa.

Sampoli vine după un sezon reușit în Franța, în care a ajutat-o pe OM să prindă grupele Ligii Campionilor. Acolo unde Sevilla are doar două puncte adunate în actuala stagiune, într-o grupă cu Manchester City, Borussia Dortmund și cu FC Copenhaga.

Se anunță un sezon cu neîmpliniri pentru Sevilla. Locul 4 va fi greu de prins. Cum primele 3 poziții sunt acontate de Real Madrid, FC Barcelona și de Atletico Madrid, doar ultimul loc de Ligă pare disponibil. Pentru el se luptă Betis Sevilla, Real Sociedad, Athletic Bilbao, Villarreal și chiar Valencia.

Superbet aruncă în joc cota 1.8 pentru 1-2 interval de goluri pentru Sevilla.

Real Madrid vs Sevilla



Cotă 1.80


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol