Etapa cu numărul 11 în Serie A începe la Torino, cu disputa între Juventus și Empoli. Adică Juve, locul 8, contra locului 10, cu 5 puncte între cele două echipe. Partida are loc vineri, 21 octombrie, de la ora 21:45, pentru a le putea permite torinezilor să pregătescă liniștiți meciul cu Benfica Lisabona, de marți, din Liga Campionilor.

Mingi de fotbalFoto: Ricardo Larreina / Shutterstock Editorial / Profimedia

În Serie A, Juve este în afara locurilor europene, iar situația este descrisă ca fiind critică. Cele două rezultate de 0-2 cu AC Milan și cu Maccabi Haifa au dus „Bătrâna Doamnă” pe fundul prăpastiei, acolo de unde căderea nici măcar nu mai este posibilă, fiind deja pecetluită.

A urmat succesul chinuit din derby-ul cu AC Torino, scor 1-0, cu sârbul Dusan Vlahovic revenit pe lista marcatorilor după o perioadă zbuciumată. Atacantul venit de la Fiorentina a fost speriat de hoții care au intrat în duplexul pe care-l împarte cu colegul Angel Di Maria.

La Torino se discută aprins despre înlocuirea lui Max Allegri. Destui susțin că tehnicianul nu are soluții pentru a scoate echipa din criză. Numai că salvatorii nu stau după ușă, gata să asigure un viitor luminos. Numele importante nu sunt ușor de adus.

Se speră în readucerea lui Antonio Conte, dar mijlocașul care a provocat eliminarea lui Gică Hagi la Euro 2000 o duce excelent ca manager la Tottenham, fiind lider într-o grupă de Liga Campionilor și în Top 3 în Premier League. Așa că n-are motive să plece spre un loc nesigur.

La Empoli, Răzvan Marin, adus de la retrogradata Cagliari, n-a rupt gura târgului. Are 10 apariții în acest sezon, unele din postura de rezervă. Se prezintă la ora duelului cu Juventus fără gol marcat și fără vreo pasă decisivă reușită.

Singura cifră notabilă, 3, apare în dreptul cartonașelor galbene încasate, care indică nivelul său de agresivitate, aport dezvăluit, din păcate, destul de puțin la echipa națională.

Empoli a apăsat pe trăgaci în ultimele dueluri cu Juventus. Nu mereu i-a fost de folos, dar măcar a știut să fie amenințătoare. Cea mai recentă confruntare le-a revenit torinezilor, scor 3-2, pe 26 februarie 2022, în deplasare. În 2021, Empoli a câștigat la Torino cu 1-0.

Superbet oferă cota 1.75 pentru peste 0.5 goluri la categoria Total Goluri Empoli.

Juventus vs Empoli



Cotă 1.75


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol