În Cupa României la fotbal, miercuri, 19 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul „Francisc Neuman” din Arad se joacă revanșa partidei dintre UTA Arad și FCSB, meci disputat duminică în Superligă și adjudecat de bucureșteni pe „Arena Națională” cu 2-1.

Minge de fotbalFoto: Ricardo Larreina / AFLO / Profimedia

Rămâne de văzut în ce măsură Nicolae Dică va gestiona lotul spre o victorie și la Arad, mai ales că se prognozează schimări masive în „primul 11”.

Asta pentru că FCSB e angrenată și în campionat, și în Conference League, iar UTA cu siguranță vrea mult mai mult din partida de acum, după înfrângerea din Capitală.

La Arad există „cazul Claudiu Keșeru”. Orădeanul nu se mai mișcă precum în prima parte a carierei. Aleargă greoi, având câteva kilograme în plus, iar randamentul la Arad este sub așteptări. Joacă puțin, de obicei pe final de meci, iar primul gol stagional l-a reușit abia duminică seară.

„Eu fac tot ce ține de mine pe teren, mai departe ține de antrenor. Eu vreau să marchez de fiecare dată. Nu sunt antrenor, nu pot să îmi dau cu părerea ce se întâmplă, ce nu merge la echipă. Las antrenorul să își dea cu părerea. În acele 10 minute pe care le joc în ultimul timp fac tot posibilul, intru cu determinare. Nu sunt eu cel care ia deciziile.

Să mă retrag? Doamne ferește! Cu parametrii pe care îi am și cu ce arăt în acele 10 minute vă zic sigur că nu mă retrag. Cât timp am plăcere, de ce să mă retrag? Voi juca în continuare, că e aici sau în altă parte”, a spus Keșeru, duminică seară.

Întrebat dacă va fi folosit mai mult în meciurile de Cupă, a avut o reacție sinceră: „E o situație penibilă... Bineînțeles că mă gândesc să merg la alt club. Nu am venit aici pentru bani, e cel mai mic contract din cariera mea. Când se va termina contractul, în decembrie, vom discuta”.

Apele s-au mai potolit la FCSB, unde umilința cu Silkeborg, 0-10 la general, ridica problema înlocuirii antrenorului. Nicolae Dică a scăpat, momentan, de ghilotina lui Gigi Becali.

FCSB va utiliza garnitura secundă, astfel că nume uitate pe banca de rezerve vor apărea în primul 11. Unul dintre ei este Octavian Popescu, în mare scădere de formă, dar nici despre Ianis Stoica nu se mai cunosc multe.

Se știe că FCSB nu pune preț pe Cupă, socotită de managerul general Mihai Stoica drept „competiția loserilor”. Astfel că surpriza stă la colț.

Din Grupa B a acestei faze din Cupa României mai fac parte formațiile CS Mioveni, FC Botoșani, Oțelul Galați și FC Buzău.

Superbet are cota 1.55 pentru șansă dublă 1X (victorie gazdele sau remiză).

UTA Arad - FCSB
1X

Cotă 1.55


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol