Campionatul de fotbal din Spania propune o rundă intermediară, la mijlocul săptămânii. De la ora 22:00, în etapa a 10-a, Atletico Madrid își măsoară puterile cu o formație de mijlocul clasamentului.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Atletico este pe locul 3, cu 19 puncte, la 6 puncte de liderului Real Madrid. Asta în timp ce Rayo este pe 10, cu 11 puncte.

Pe locul 3 într-o grupă de Liga Campionilor cu FC Bruges, FC Porto și Bayer Leverkusen, Atletico Madrid speră mult de la campionat. Ținta este o clasare între primele 4 formații, pentru a-și asigura accesul în grupele Ligii și în sezonul viitor.

După două rezultate triste cu liderul belgian al grupei, 0-2 la Bruges și 0-0 acasă, Atletico și-a refăcut moralul în La Liga, 1-0 cu Athletic Bilbao, pe un stadion, „San Mames”, unde se câștigă greu.

A decis francezul Antoine Griezmann, care i-a smuls lui Diego Simeone declarația: „După 11 ani la Atletico, încă mă entuziasmează când câștig așa cum am făcut-o astăzi”.

Câțiva dintre jucători, Correa, Koke, Lemar, Witsel și Morata vor fi, probabil, menajați, după o serie de meciuri care i-a solicitat fizic și psihic. Se va face astfel loc pentru Joao Felix, portughezul care întârzie să confirme la nivel înalt. De asemenea, portarul sloven Jan Oblak nu va putea fi folosit din cauza unei accidentări.

Rayo n-are o perioadă prea fericită. A pierdut cu 3-1 la Almeria, apoi, acasă, la Madrid, a remizat cu Getafe, fără gol marcat.

Remiza îi lipsea echipei din palmares de pe 13 august, când a blocat-o pe Barcelona, la debutul sezonului. De atunci, doar rezultate în salturi pentru trupa lui Iraola: când victorii, când eșecuri.

Rayo trage tare să spargă gheața în duelurile directe, o ambiție deosebită având „ex”-ul Radamel Falcao, columbianul care a scris istorie la Atletico.

Ultimele 5 meciuri au adus victorii fără gol primit pentru gazdele de marți, de 4 ori a fost 1-0, iar o dată s-a terminat 2-0.

Superbet premiază cu cota 1.85 cel puțin un gol marcat de Rayo Vallecano.

Atletico Madrid vs Rayo Vallecano



Cotă 1.85


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol