Sampdoria - Roma, meci contând pentru etapa a 10-a din campionatul Italiei, este programat, luni, de la ora 19:30, pe „Stadio Luigi Ferraris”, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 4, Prima Sport 1 şi Orange Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Ricardo Larreina / AFLO / Profimedia

Sampdoria şi Roma au obiective total diferite în acest sezon: genovezii speră să evite, la fel ca anul trecut, retrogradarea în Serie B, în timp ce capitolinii se gândesc la o clasare în primele patru locuri care să le permită să joace în sezonul viitor al UEFA Champions League.

Sampdoria ocupă locul 20, ultimul, în clasament şi nu are nici măcar o victorie în cele nouă meciuri de până acum (doar trei remize).

Pe 6 octombrie, Marco Giampaolo a fost înlocuit pe banca tehnică de Dejan Stankovic, care la primul meci, în etapa precedentă, a reuşit un egal, 1-1, la Bologna.

Sampdoria are cel mai slab atac din Serie A, cu doar cinci goluri marcate în nouă meciuri, deşi are în ofensivă jucători importanţi ca Filip Djuricic, Francesco Caputo şi Manolo Gabbiadini, cărora li se adaugă legendarul Fabio Quagliarella, ajuns la aproape 40 de ani.

Genovezii au pierdut ultimele două meciuri de campionat disputate pe teren propriu, 1-2 cu Milan şi 0-3 cu Monza, iar în afară de egalul de la Bologna au mai remizat, acasă, cu Juventus, 0-0, şi cu Lazio, 1-1.

Roma este pe locul 6 după nouă etape, cu 19 puncte, la două distanţă de locul 4 şi la șapte în urma liderului Napoli, şi vine după două victorii în campionat, 2-1 pe terenul lui Inter şi 2-1 acasă cu Lecce.

Paulo Dybala este cel mai bun marcator al trupei antrenate de Jose Mourinho, cu cinci reuşite (din totalul de 12 ale echipei), dar va lipsi la meciul de la Genova din cauza unei accidentări.

Argentinianul poreclit „La Joya” („Bijuteria”) riscă să rateze CM 2022 din Qatar, fiind posibil să revină pe teren abia în 2023.

În stagiunea precedentă, cele două echipe au remizat pe „Stadio Olimpico”, scor 1-1, iar în retur, la Genova, Roma s-a impus în faţa Sampdoriei cu 1-0.

Superbet oferă cota 1,72 pentru o victorie a oaspeţilor în meciul Sampdoria - Roma.

Sampdoria vs Roma


2
Cotă

1.72

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol