​FC Argeş - FC Voluntari, meciul care deschide etapa a 14-a din campionatul României, este programat, vineri, 14 octombrie, de la ora 18:15, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Ricardo Larreina / AFLO / Profimedia

FC Argeş şi FC Voluntari sunt două echipe care în stagiunea precedentă au jucat în play-off, dar în acest sezon au avut rezultate departe de aşteptări; fiecare are câte 16 puncte acumulate în 13 etape, cu două mai puţine decât Universitatea Craiova, ocupanta locului 6, care are însă şi un meci mai puţin disputat.

FC Argeş a câştigat etapa trecută meciul de acasă cu Universitatea Craiova (1-0) şi a pus capăt unei serii de cinci partide consecutive fără victorie (ultimele patru au fost înfrângeri!), astfel că antrenorul Andrei Prepeliţă şi-a salvat, pentru moment, postul.

„Cert este că nu mi-a spus nimeni nimic. Dacă clubul voia să ia măsuri împoriva mea, trebuia să mă anunţe. Îmi fac treaba de aproape doi ani, ştiu că victoriile şi performanţele se uită. Trăim în prezent şi trebuie să ne gândim la viitor”, a declarat tehnicianul lui FC Argeş.

FC Voluntari este în revenire de formă şi n-a pierdut în ultimele patru etape din SuperLiga, deşi a jucat cu FCSB şi ambele echipe din Craiova; la rândul lui, antrenorul Liviu Ciobotariu a risipit orice emoţie legată de viitorul său pe banca tehnică a ilfovenilor, după un început foarte slab de campionat.

„Avem liniște pentru următorul joc, un spirit bun. Victoriile aduc mereu victorii. Este foarte important să acumulezi puncte, mai ales dacă ești pe un drum bun cum suntem noi acum”, a spus Liviu Ciobotariu.

Doi fotbalişti de la FC Argeş şi trei de la FC Voluntari au fost incluşi de Liga Profesionistă de Fotbal în echipa etapei a 13-a: Cătălin Straton (portar) şi Costinel Tofan (fundaş dreapta) de la piteşteni, respectiv Cosmin Achim (fundaş central), Omar Govea (mijlocaş) şi Vitalie Damaşcan (atacant) de la ilfoveni.

Superbet oferă cota 1,53 pentru cel puţin două goluri marcate în meciul FC Argeş - FC Voluntari.

FC Argeş vs FC Voluntari



Cotă 1.53


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol