Să ne amintim puțin câte case de pariuri existau online acum 10 ani. Poate doar cele venite din afara țării. Multe case de pariuri autohtone funcționau doar ca agenții terestre. Unele dintre ele au rezistat și în ziua de azi, altele nu. Casa Pariurilor este un exemplu de reușită a trecerii de la agențiile terestre la mediul online.

casa pariurilorFoto: Casa Pariurilor

Casa Pariurilor are tradiție printre pariorii care înainte se adunau la agenția de la colțul străzii ca să arunce un ochi pe oferta de pariuri și, din vorbă în vorbă, să plaseze un bilet câștigător.

Un pas foarte important făcut de Casa Pariurilor pentru jucătorii săi a fost trecerea, în paralel cu agențiile tereste, în mediul online. Aici lucrurile au stat cu totul altfel, ceea ce a făcut ca emblema pariurilor sportive să evolueze rapid.

Încă de la bun început, Casa Pariurilor online a însemnat o nouă viziune a paginilor de pariuri din țară. Deși avea un site existent unde jucătorii își puteau concepe biletele, ca apoi să meargă în agenție cu un cod generat pe site, să plaseze biletul, noul site a avut și are un aspect cu totul schimbat față de cel vechi.

Uitându-ne mai atent, este o transpunere perfectă a ceea ce găseam și găsim și acum în agențiile terestre de la Casa Pariurilor. Oferta de pariuri sportive o găsim pe partea stângă a paginii principale, unde ai acces rapid la toate sporturile.

Dacă vrem să vedem ce opțiuni de pariere avem la un meci de fotbal, pur și simplu un click pe acesta ne arată în detaliu ce putem paria, fie că vorbim de goluri, cornere, cartonașe, marcatori sau succesiunea evenimentelor din cadrul meciului. Putem paria chiar live pe site și în timp ce așteptăm rezultatul, avem posibilitatea să experimentăm fie jocurile de casino clasice, fie să facem o sesiune live cu un dealer.

Jucătorii își aduc aminte cu nostalgie de momentele când se strângeau la agențiile Casa Pariurilor și stăteau cu ochii pe monitoarele din agenție ca să vadă ce numere ies la extragerea următoare sau extragerile loto care aveau loc din 5 în 5 minute. Acum le găsim online și pe site-ul Casa Pariurilor. Casa Pariurilor este un operator de pariuri online complet și este în topul preferințelor pariorilor, având în vedere că le oferă aceleași facilități ca în agențiile terestre, ba chiar îmbunătățite pe alocuri.

Casa Pariurilor le oferă jucătorilor opțiunea de a-și încărca contul de pariuri online din agenție, fară bătăi de cap, sau să facă retrageri din contul online direct în agenție, fară să mai aștepte un transfer bancar.