UTA - CFR Cluj, meciul care încheie etapa a 13-a din campionatul României, este programat, luni, 10 octombrie, de la ora 20:30, pe Stadionul „Francisc von Neuman” din Arad, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: Neil Hood/TGS Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

UTA nu a confirmat încă aşteptările din vară, când anunţa că obiectivul este accederea în play-off, şi ocupă doar locul 11 în campionat, cu 15 puncte acumulate din 12 meciuri.

Echipa antrenată de Ilie Poenaru este la trei puncte de locul 6, ocupat de Universitatea Craiova (care are însă şi o restanţă, în deplasare, cu Chindia Târgovişte), şi a trecut pe lângă o şansă mare în etapa precedentă, când Virgil Postolachi a ratat un penalty în meciul cu Farul Constanţa, la scorul de 0-1 (arădenii au pierdut la final, scor 0-2).

UTA mizează pe aportul publicului, pe faptul că pe teren propriu a avut rezultate bune (trei victorii, un egal şi o înfrângere), dar şi pe golgheterul echipei, Virgil Postolache, internaţionalul moldovean având patru reuşite.

CFR Cluj are moralul ridicat după victoria de joia trecută din UEFA Conference League, 1-0 pe terenul celor de la Slavia Praga, iar în campionatul intern ardelenii vin după o serie de patru victorii consecutive fără gol primit: 4-0 cu FC Voluntari (a), 2-0 cu Universitatea Craiova (a), 1-0 cu FC Argeş (d) şi 1-0 cu Petrolul (a).

Cele cinci victorii din ultimele cinci partide au liniştit şi situaţia la club, dar Dan Petrescu ştie că totul se poate schimba dupa un singur meci pierdut: „Mă bucur foarte mult, am făcut multe lucruri bune la CFR Cluj, dar știți cum e: la prima înfrângere se uită. Eu sunt mulțumit de munca mea și îmi văd de treaba mea în continuare”.

Cu două restanţe de jucat (ambele în deplasare, cu Hermannstadt şi FCSB) CFR Cluj ocupa locul 4 înaintea acestei etape, cu 21 de puncte strânse din 10 meciuri, cu şase mai puţine decât liderul Farul Constanţa (27 de puncte din 12 meciuri).

În stagiunea precedentă, în sezonul regulat, CFR Cluj s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la UTA, iar în retur, la Cluj-Napoca, scorul a fost 0-0.

Superbet oferă cota 1,60 pentru gazdele să marcheze măcar un gol în meciul UTA - CFR Cluj.

UTA vs CFR Cluj



Marchează UTA măcar un gol
1.60


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol