FC Argeş - Universitatea Craiova, meci contând pentru etapa a 13-a din campionatul României, este programat, vineri, 7 octombrie, de la ora 21:00, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Chagnard Guillaume/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

FC Argeş traversează o perioadă neagră, cu doar un punct acumulat în ultimele cinci etape (o aşteaptă pe Universitatea Craiova după patru înfrângeri consecutive).

În aceste condiţii, un nou eşec în faţa echipei din Bănie ar putea fi echivalent cu demiterea antrenorului Andrei Prepeliţă.

Piteştenii au alunecat până pe locul 11, cu 13 puncte strânse în 12 meciuri, fiind foarte aproape de „zona minată” a clasamentului; FC Botoşani are tot 13 puncte, dar din 11 meciuri, iar FCSB are 11 puncte, dar şi două restanţe de disputat.

„Nu e ușor când schimbi 17 jucători față de anul trecut. Eu mi-am asumat-o, ne-am asumat-o cu toții, dar, pe parcurs... Acum se cer rezultate și eu sunt principalul vinovat.

N-am avut o discuție, cineva trebuie să vină să rezolve problema. Eu am mai spus-o că nu-mi voi da demisia. Și anul trecut a fost la fel și la final ne-am bucurat, am ajuns acolo unde ne-am dorit”, a spus Andrei Prepeliță.

Universitatea Craiova este echipa contrastelor: le-a învins pe FCSB (2-1) şi Farul Constanţa (4-3), dar s-a împiedicat cu Hermannstadt (0-1) şi FC Voluntari (1-1),

Chiar şi aşa, trupa lui Mirel Rădoi a urcat pe locul 6 în clasament, cu 18 puncte din 11 meciuri (mai are o restanţă, cu Chindia Târgovişte, în deplasare).

Clubul oltean a trecut în ultimele zile printr-un scandal uriaş, după ce mama lui Răzvan Popa, fostul fundaș al echipei, a susţinut că acesta ar fi fost hărţuit sexual de Devis Mangia, fostul antrenor al „alb-albaştrilor”, anchetat în Malta, unde a fost suspendat din funcţia de selecţioner, din cauza unor acuzații de aceeaşi natură.

În stagiunea precedentă, FC Argeş şi Universitatea Craiova au câştigat fiecare pe teren propriu în sezonul regulat (3-2 la Piteşti, respectiv, 1-0 în Bănie).

În play-off, oltenii s-au impus de două ori, 3-0 acasă şi 4-0 în deplasare.

Superbet oferă cota 2,15 pentru ca ambele echipe să marcheze în meciul FC Argeş - Universitatea Craiova.

FC Argeş vs U Craiova
Cotă


Ambele marchează
2.15


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol