Slavia Praga - CFR Cluj, meci contând pentru etapa a 3-a a Grupei G din UEFA Conference League, este programat, joi, 6 octombrie, de la ora 22:00, şi va fi transmis în direct de Pro Arena.

Minge de fotbalFoto: Ricardo Larreina / AFLO / Profimedia

Slavia Praga este liderul grupei şi echipa cotată cu cea mai mare şansă să o şi câştige.

Vicecampioana Cehiei are patru puncte după primele două etape, în care a remizat pe terenul lui Sivassspor (1-1) şi a trecut cu emoţii acasă de Ballkani (3-2).

Trupa antrenată de Jindrich Trpisovsky ocupă locul 2 în campionatul intern, cu 22 de puncte acumulate după 10 meciuri, la un punct în urma liderului Viktoria Plzen, campioana en-titre, care are, însă, un meci mai puţin disputat.

Praghezii o aşteaptă pe CFR Cluj după două meciuri interne total diferite, 0-3 în deplasare cu Viktoria Plzen şi 3-0 acasă cu Slovan Liberec.

CFR Cluj pare ieşită din orice calcul al calificării în „primăvara europeană” după ce a acumulat un sigur punct în două meciuri, 1-1 în deplasare cu Ballkani şi 0-1 acasă cu Sivasspor (prima clasată în grupă se califică direct în optimile de finală ale competiţiei, iar locul 2 va juca în 16-imile de finală cu o echipă clasată pe locul 3 în grupele UEFA Europa League).

Ardelenii au probleme mari şi în SuperLiga, acolo unde ocupă locul 4, cu 21 de puncte strânse din 10 meciuri (liderul Farul Constanţa are 27 de puncte, dar din 12 partide).

Mai mult, cu două săptămâni în urmă, clubul a fost zguduit de un scandal imens legat de demiterea lui Dan Petrescu, pe care doar clauza de reziliere de 400.000 de euro l-a salvat de furia patronului Ioan Varga.

„Slavia e favorită, dar nu vom merge să pierdem, mergem să câștigăm. Sunt conștient de valoarea lor, dar suntem într-un moment bun, n-am pierdut de patru meciuri în campionat, am pierdut doar cu Sivasspor, unde arbitrul nu ne-a dat niște penalty-uri clare și ne-a anulat un gol”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, înainte de meciul Slavia Praga - CFR Cluj.

Cele două echipe s-au înfruntat într-o singură „dublă” oficială, în play-off-ul UEFA Champions League, ediţia 2019-2020: Slavia Praga s-a impus în faţa lui CFR Cluj atât în meciul tur din Gruia, cât și în partida retur din Cehia, cu acelaşi scor, 1-0.

Superbet oferă cota 1,50 pentru o victorie a gazdelor în meciul Slavia Praga - CFR Cluj.

Slavia Praga vs CFR Cluj
1

Cotă 1.50


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol