Chelsea - AC Milan, meci contând pentru etapa a 3-a a Grupei E din UEFA Champions League, este programat, miercuri, 5 octombrie, de la ora 22:00, pe “Stamford Bridge”, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: Neil Hood/TGS Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Chelsea nu a depăşit şocul schimbărilor interne petrecute în această vară, când rusul Roman Abramovich a fost nevoit să cedeze clubul unui consorțiu patronat de americanul Todd Boehly, pentru suma de 4,68 miliarde de euro.

Noul patron al grupării londoneze mai deţine, alături de unul dintre asociaţi, echipa de baschet Los Angeles Lakers şi echipa de baseball Los Angeles Dodgers.

Degringolada a continuat şi la nivelul echipei: „albaştrii” ocupă doar locul 5 în Premier League, cu 13 puncte acumulate după şapte meciuri (liderul Arsenal are 21 de puncte, dar din opt partide), iar în Liga Campionilor au pierdut surprinzător pe terenul lui Dinamo Zagreb, scor 0-1, şi au remizat acasă, 1-1, cu RB Salzburg.

Între cele două meciuri din Europa, Thomas Tuchel a fost demis, iar în locul său a fost instalat Graham Potter, adus de la revelaţia Brighton.

AC Milan, campioana la zi a Italiei, a debutat în noua stagiune din UEFA Champions League cu o remiză pe terenul lui RB Salzburg, scor 1-1, apoi s-a impus cu 3-1 pe “San Siro” în faţa lui Dinamo Zagreb

„Diavolii” stau bine şi în Serie A, locul 4 după opt etape, cu 17 puncte, trei mai puţine decât liderul Napoli.

Ciprian Tătăruşanu, 36 de ani, a jucat, în weekend, primul meci din acest sezon pentru AC Milan

Portarul român a fost titularizat după accidentarea lui Mike Maignan şi are şanse mari să apere şi cu Chelsea, deşi a gafat la golul primit de echipa sa în meciul cu Empoli, din deplasare, câştigat cu 3-1 (este greu de crezut că antrenorul Stefano Pioli va miza pe Antonio Mirante, 39 de ani, care nu a mai jucat o partidă officială din aprilie 2021).

Chelsea şi AC Milan s-au mai întâlnit de doar două ori în Liga Campionilor, mai precis în ediţia 1999-2000, în Grupa H, când au remizat de fiecare dată, 0-0 la Londra şi 1-1 la Milano.

Au mai fost opt meciuri amicale între 2004 şi 2014: italienii au câştigat unul, englezii s-au impus de şase ori, iar o dată s-a consemnat remiza.

Superbet oferă cota 1,85 pentru cel puţin trei goluri marcate în meciul Chelsea - AC Milan.

Chelsea vs AC Milan



Cotă 1.85


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol