Inter Milano - FC Barcelona, meci contând pentru etapa a 3-a a Grupei C din UEFA Champions League, este programat, marţi, 4 septembrie, de la ora 22:00, pe „San Siro”, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Inter Milano şi FC Barcelona se întâlnesc în derby-ul celei de-a treia runde a grupelor Ligii Campionilor; meciul dintre cele două echipe legendare devine deja un clasic al competiţiei: s-au mai întâlnit, recent, tot în această fază, în sezoanele 2018-2019 şi 2019-2020 (trei victorii pentru catalani, un egal, niciun succes al italienilor).

Inter Milano îşi joacă ultima şansă la calificarea în „primăvara europeană” după ce în prima etapă pierdea, acasă, scor 0-2 cu Bayern Munchen, pentru ca mai apoi să bifeze o victorie de control, 2-0, pe terenul celor de la Viktoria Plzen; bavarezii au deja şase puncte şi se pregătesc pentru două meciuri lejere cu campioana Cehiei.

Echipa pregătită de Simone Inzaghi are probleme mari şi în Serie A, acolo unde ocupă doar locul 8, cu 12 puncte în opt meciuri (patru victorii şi patru înfrângeri), şi o primeşte pe FC Barcelona după o înfrângere surprinzătoare pe teren propriu, 1-2 cu AS Roma.

FC Barcelona a început sezonul de Liga Campionilor ca din tun, cu un 5-1 spectaculos pe „Camp Nou” în faţa Viktoriei Plzen, dar a cedat apoi fără drept de apel în Germania, 0-2 cu Bayern Munchen; Robert Lewandovski a reuşit un hatt-trick în prima etapă, dar n-a reuşit să marcheze şi împotriva fostei sale echipe.

În La Liga, echipa lui Xavi Hernandez merge aproape perfect: după remiza neaşteptată din prima etapă, 0-0 acasă cu Rayo Vallecano, au urmat şase victorii consecutive, iar catalanii, 19 puncte în şapte meciuri, (golaveraj 19-1), se bat pentru şefia clasamentului cu eterna rivală Real Madrid.

Cele două echipe s-au întâlnit de 10 ori în UEFA Champions League: Inter Milano a câştigat doar un meci, trei partide s-au încheiat la egalitate, iar FC Barcelona s-a impus de şase ori; singura victorie a italienilor datează din 2010, din prima manşă a semifinalelor, 3-1 pe teren propriu (în retur s-au impus catalanii cu 1-0, trupa antrenată atunci de Jose Mourinho s-a caliifcat şi avea să câştige trofeul după 2-0 în finala cu Bayern Munchen).

Superbet oferă cota 1,40 pentru ca gazdele să marcheze măcar un gol în meciul Inter Milano - FC Barcelona.

Inter Milano vs FC Barcelona



Cotă 1.40


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol