Liverpool - Glasgow Rangers, partidă din etapa a 3-a a Grupei A din UEFA Champions League, se joacă, marţi, 4 octombrie, de la ora 22:00, pe „Anfield”, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 2, Prima Sport 2 şi Orange Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Ricardo Larreina / AFLO / Profimedia

Liverpool şi Glasgow Rangers se întâlnesc în derby-ul suferinţei; ambele echipe britanice sunt departe de aşteptări atât în Liga Campionilor, cât şi în campionatele interne.

Liverpool, finalistă în vară (0-1 cu Real Madrid), a debutat cu un eşec la scor în această stagiune din UEFA Champions League, 1-4 pe terenul lui Napoli, dar s-a redresat odată cu victoria de acasă cu Ajax Amsterdam, scor 2-1, venită norocos, cu un minut înainte de fluierul de final.

Trupa lui Jurgen Klopp merge şi mai prost în Premier League, acolo unde ocupă abia locul 9, cu doar 10 puncte acumulate după şapte meciuri; în ultimele două partide, „cormoranii” au remizat de fiecare dată în faţa unor echipe modeste, 0-0 în deplasare cu Everton şi 3-3 acasă cu Brighton.

Glasgow Rangers a pierdut ambele meciuri din Liga Campionilor, ba încă la scor, 0-4 pe terenul lui Ajax Amsterdam şi 0-3 acasă cu Napoli; echipa antrenată de Giovanni van Bronckhorst are şanse mici să prindă până şi locul 3, care i-ar permite să continue în UEFA Europa League.

În Scottish Premiership, „The Gers” sunt din nou în urma marii rivale Celtic Glasgow, ocupând locul 2, cu 19 puncte după opt partide (două mai puţine decât liderul); au câştigat ultimele două meciuri, 2-1 acasă cu Dundee United şi 4-0 în deplasare cu Hearts, însă înainte au pierdut trei meciuri consecutive, cele două din Liga Campionilor şi celebrul „Old Firm”, 0-4 pe terenul lui Celtic Glasgow.

Accidentat grav acum aproape un an, Ianis Hagi se află în plin proces de recuperare și speră să revină pe gazon la începutul lui 2013; în ciuda problemelor medicale cu care românul s-a confruntat, oficialii lui Glasgow Rangers sunt îngrijoraţi că acesta ar putea pleca în iarnă, în condiţiile în care mai are contract doar până în vara lui 2004.

Cele două echipe nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial, dar au disputat două partide amicale, ambele pe „Ibrox Park”: în 2008, Liverpool s-a impus cu 4-0, iar în 2011 a câştigat Glasgow Rangers, scor 1-0.

Superbet oferă cota 2,10 pentru ca ambele echipe să marcheze în meciul Liverpool - Glasgow Rangers.

Liverpool vs Glasgow Rangers



Cotă 2.10


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol