Rayo Vallecano - Elche, meci contând pentru etapa a 7-a din campionatul Spaniei, se joacă, luni, 3 octombrie, de la ora 22:00, pe „Estadio de Vallecas” din Madrid, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 4, Prima Sport 4 şi Orange Sport 3.

Minge de fotbalFoto: Ricardo Larreina / AFLO / Profimedia

Rayo Vallecano ocupă locul 12 după şase meciuri, cu şapte puncte, iar elevii lui Andoni Iraola au o şansă uriaşă să se îndepărteze de zona minată a clasamentului; în ultima partidă de pe teren propriu, madrilenii au trecut cu 2-1 de Valencia.

Vedeta echipei este Radamel Falcao, care a trecut în carieră pe la cluburi mari ca FC Porto, Atletico Madrid, AS Monaco, Chelsea, Manchester United şi Galatasaray: atacantul columbian a ajuns în septembrie 2021 la Rayo Vallecano, pentru care a bifat 28 de meciuri şi a marcat şapte goluri în La Liga.

Elche este într-o situaţie dezastruoasă în această ediţie de campionat, ocupând locul 20, ultimul, cu doar un punct după şase etape; „verzii” au terminat pe locul 13 în stagiunea precedentă, la patru puncte deasupra echipelor retrogradate, şi speră doar într-o minune în actuala, în care au marcat doar două goluri şi au încasat 16.

Echipa antrenată de Francisco Rodriguez a pierdut fără drept de apel ultimele cinci meciuri jucate în campionat; egalul l-a reuşit în chiar prima etapă, 1-1 acasă cu Almeria.

În sezonul trecut, Rayo Vallecano şi Elche şi-au împărţit victoriile, fiecare echipă reuşind să se impună pe teren propriu cu scorul de 2-1.

Superbet oferă cota 1,90 pentru cel puţin două goluri marcate de gazde în meciul Rayo Vallecano - Elche.

Rayo Vallecano vs Elche Cotă


Cel puțin două goluri marcate de Rayo
1.90


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol