FCSB - FC Argeş, partidă din etapa a 12-a a campionatului României, este programată, duminică, 2 octombrie, de la ora 21:30, pe Arena Naţională din Capitală, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Ricardo Larreina / AFLO / Profimedia

FCSB şi FC Argeş se întâlnesc într-un meci care pune faţă în faţă doi antrenori, Nicolae Dică şi Andrei Prepeliţă, care au evoluat pentru ambele echipe, ba, mai mult, primul dintre ei le-a şi antrenat.

FCSB are un start dezastruos de campionat, locul 14 cu doar 8 puncte acumulate în nouă meciuri (mai are două restanţe, în deplasare cu FC Botoşani şi acasă cu CFR Cluj); roş-albaştrii au o singură victorie, iar în ultimele patru partide au acumulat doar două puncte.

În plus, finalul de an este unul deosebit de aglomerat pentru FCSB, pe lângă cele două restanţe echipa antrenată de Nicolae Dică având de jucat alte patru meciuri în UEFA Conference League, competiţie în care a acumulat un singur punct după două meciuri (1-3 în deplasare cu West Ham United şi 0-0 acasă cu Andrelecht Bruxelles).

FCSB are şi probleme de lot înaintea confruntării cu FC Argeş: Joyskim Dawa, suspendat, va fi înlocuit de Denis Haruț, iar Risto Radunovic, accidentat, îi va lăsa locul, cel mai probabil, lui Radu Boboc; de asemenea, Nicolae Dică va schimba sistemul într-un 4-4-2 pentru că Gigi Becali i-a ordonat ca Andrea Compagno şi Billel Omrani să joace în acelaşi timp în primul „11”.

Astfel, echipa probabilă a celor de la FCSB ar putea arăta astfel: Târnovanu - Val. Crețu, Haruț, Tamm, Boboc - Cordea, Edjouma, Olaru, Fl. Coman - Omrani, Compagno.

FC Argeș este, de asemenea, în cădere liberă şi vine în Capitală după ce a pierdut ultimele trei meciuri în SuperLiga; alb-violeţii ocupă doar locul 11 în campionat, cu 13 puncte strânse în 11 meciuri, motiv pentru situaţia antrenorului Andrei Prepeliţă este una critică.

Cele două echipe s-au confruntat de patru ori în stagiunea precedentă: FCSB a câştigat tre trei ori (de două ori în play-off), iar FC Argeş doar o dată (1-0 pe teren propriu în sezonul regulat); FCSB a primit gol în fiecare dintre cele nouă meciuri din acest sezon din SuperLiga, iar FC Argeş nu a marcat deloc în ultimele trei partide de campionat.

Superbet oferă cota 1,60 pentru o victorie a gazdelor în meciul FCSB - FC Argeş.

FCSB vs FC Argeș
1

Cotă 1.60


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol