Jiul Petroşani - Oţelul Galaţi, meci din play-off-ul Cupei României, este programat, miercuri, 28 septembrie, de la ora 16:00, pe Stadionul „Petre Libardi” din Petroşani, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Prima Sport 1 şi Orange Sport 1.

Minge de fotbalFoto: insidefoto srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Jiul Petroșani, locul 3 în Grupa 7 din Liga 3 (trei victorii, un egal şi o înfrângere), speră să producă surpriza în play-off-ul Cupei României și să acceadă în faza grupelor, după ce în faza precedentă a trecut acasă de Cetate Deva cu 3-0, după prelungiri.

„Suntem într-un moment istoric, în care, cu o mică minune, putem să intrăm în grupele Cupei României și să aducem echipe de Liga 1 la Petroșani.

Îi rog pe fani să vină, avem foarte mare nevoie de ei și sper să înțeleagă că eu m-am atașat de acest club și sunt dispus să fac un efort uman, financiar, tot ce trebuie pentru acest club. Avem mare nevoie de ei!”, a declarat George Zima, antrenorul „minerilor”.

Oţelul Galaţi este lider neînvins în Liga 2, cu patru victorii şi trei remize, deşi echipa antrenată de Dorinel Munteanu a promovat în această vară din Liga 3; în turul precedent a trecut de Viitorul Ianca, scor 3-1 în deplasare.

„E o deplasare foarte lungă pentru noi și asta mă face să fiu puțin îngrijorat, pentru că până la Petroșani facem ceva, mergem cu două zile înainte.

Ne propunem să mergem mai departe în Cupa României. Deocamdată, financiar, posibilitățile noastre sunt reduse. Vedem ce se va întâmpla până la jocul de Cupa României”, a spus fostul internaţional, lider al selecţiilor (134) în naţionala „tricoloră”.

Jiul Petroşani - Oţelul Galaţi este un meci de mare tradiție în fotbalul românesc, inclusiv în cupă; Jiul a câştigat trofeul în 1974, după 4-2 în finală cu „Poli” Timișoara (a pierdut şi o finală, în 1972, 1-2 cu Rapid), iar Oţelul Galaţi a fost finalistă în 2004 (0-2 cu Dinamo).

Superbet oferă cota 1,40 pentru o victorie a oaspeţilor, în 90 de minute, în meciul Jiul Petroşani - Oţelul Galaţi.

Jiul Petroşani vs Oţelul Galaţi


2
Cotă

1.40

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol